Silviu Biris s-a reprofilat pe teologie! La 45 de ani, actorul s-a inscris la Facultatea de Teologie

Publicat: 24 apr. 2019, 11:03 Autor: Simona News 3

Schimbari majore pentru actorul Silviu Biris, care a decis sa o apuce pe calea teologiei.

Silviu Biris s-a reprofilat pe teologie! De-a lungul carierei sale, actorul a interpretat foarte multe roluri de teatru si film, insa acum se pregateste intens pentru cu totul altceva.

Artistul, in varsta de 45 de ani, activeaza in lumea actoriei de mai bine de 20 ani, fiind angajat al Teatrului National din Bucuresti. Insa acum a decis s-o ia din nou pe urma studentiei asa ca s-a inscris la Unviersitatea Teologica Iustinian Patriarhul, sectia Pastorala.

Silviu considera ca pentru orice lucru, asemenea actoriei si teologiei, trebuie sa ai vocatie si har. Insa din punct de vedere al teologiei, acesta a simtit nevoia sa aprofundeze mai multe informatii si sa cunoasca oamenii luminati care sa-l duca spre esenta crestinismului, precum parintele Valerian, pustnic la o biserica din Masivul Buila-Vanturarita, fiind fostul actor Dragos Paslaru, potrivit Libertatea.

Silviu Biris s-a reprofilat pe teologie

Silviu Biris s-a reprofilat pe teologie

„Fac școală serioasă, istoria bisericii universale, filosofie, dogmatică, dar toate se întrepătrund foarte bine. Când m-am apropiat de credință, de Biserică? Au fost momente când am simțit nevoia de Dumnezeu în viața mea.

Nopți nedormite, gânduri, căutam răspunsuri pentru neînțelegerile mele. Liniștea mi-am găsit-o când mi-am dat seama că trebuie s-o caut în Cel de Sus. Încerc să mă fac plăcut lui Dumnezeu. Ca mulți alții, am făcut greșeli mari în viață.

Au fost momente când am simțit că sunt la pământ, am simțit nevoia de a fi mângâiat, să fiu iubit, cred că atunci am început să mă apropii de biserică” a spus Silviu Biris, potrivit sursei citate.

Publicat: 24 apr. 2019, 11:03 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă