El este cel mai sexy preot din Italia! A renunțat la modelling pentru a sluji în Biserică

Publicat: 08 dec. 2023, 10:30 Autor: Alina Nistor News

Denumit ”cel mai frumos bărbati din Italia”, Eduardo Santini, în vârstă de 21 de ani, a făcut  recent un anunț-șoc! Tânărul a decis să renunțe la modelling pentru a devenit preot. 

Edoardo Santini a primit titlul de ”cel mai frumos bărbat” din Italia atunci când a câștigat un vot pentru onoare în 2019, la vârsta de doar 17 ani. Însă, după ce și-a petrecut majoritatea timpului studiind actoria și dansul pentru a-și îndeplini visul de a deveni celebru, tânărul s-a întors la 180 de grade și a luat o decizie radicală.

Eduardo Santini și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare că renunță la cariera sa pentru a urma calea credinței. A mărturisit că își va păstra unele pasiuni, dar le va trăi cu totul altfel.

„Am decis să renunț la cariera de manechin, la actorie și la dans, dar nu voi renunța la toate pasiunile mele, ci doar le voi trăi altfel, dăruindu-le lui Dumnezeu. La 21 de ani, tatăl meu a luat decizia de a se căsători cu mama mea pentru că era însărcinată. Eu, la 21 de ani, mă aflu pe calea de a deveni, cu voia lui Dumnezeu, preot. În acești ani am reușit să întâlnesc oameni care mi-au arătat ce înseamnă să fii aproape de „Biserică”.

 Mi-au dat puterea de a aprofunda această chestiune pe care am purtat-o cu mine din copilărie, dar diverse temeri m-au împiedicat să o abordez la un nivel mai profund. Anul trecut, am făcut primul pas. La sfârșitul anului a fost firesc să cer episcopului să particip la cursul pregătitor, anul care deschide calea spre seminar. Și iată-mă aici, studiind teologia și slujind în două parohii din dieceza florentină”, a mărturisit tânărul.

Familia, dezamagită de decizia lui Eduardo

Tânărul a povestit că a făcut primul pas spre noul său țel anul trecut, atunci când a început să locuiască cu doi preoți și a dezvăluit că a fost cea mai bună experiență din viața sa și plină de revelații. Imediat după, Eduardo Santini a început cursul pregătitor pentru a deveni preot.

După ani buni petrecuți în spațiul public, tânărul de 21 de ani este conștient că vor fi unii oameni care îi vor contesta decizia. Ba chiar, și unii dintre membrii familiei sale nu au fost de acord cu decizia pe care a luat-o și i-au mărturisit că este o mare dezamăgire prentru ei.

În ciuda acestor obstacole și a faptului că este îngrozit de schimbările pe care va face în viață, Eduardo Santini crede cu tărie că nu va regreta această decizie și se lasă în mâinile divinității: „Bineînțeles că am oameni care vorbesc pe la spatele meu. Sunt unii care nu au nicio problemă în a-mi spune că sunt o dezamăgire, chiar și persoane din familia mea. Dar există și cei care mă susțin, credincioși și necredincioși”, a mai adăugat el.

În urmă cu o săptămână, Eduardo Santini a publicat pe contul său de Instagram un videoclip în care apare într-o biserică, în genunchi, în timp ce se ruga.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 08 dec. 2023, 10:30 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă