Silviu Țolu nu va merge la nunta lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama. De ce

Publicat: 23 Apr. 2019, 19:01 Vedete

Silviu Țolu, actualul iubit al lui Lili Sandu, a fost eliminat din Ferma 2019. Acesta a fost invitat in cadrul emisiunii La Maruta, de la PRO TV.

Silviu Țolu nu va merge la nunta lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama. Marturisirea a fost facuta in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta, de la PRO TV. Acesta sustine ca nu i-a placut atmosfera din Ferma 2019. De ce? Pentru ca oamenii sunt cu doua fete.

Silviu Tolu este iubitul lui Lili Sandu. Cei doi au o relatie de 4 ani si nu s-au gandit la o nunta. Cu toate ca se simt bine asa cum sunt, cei doi si-ar dori si un copil. Dar nu se grabesc pentru ca, asa cum zice un proverb romanesc, ‘Graba strica treaba’! Brigitte si-a aratat sanii la „Ferma”, fara nicio jena. Cum au reactionat colegii

Silviu Țolu nu va merge la nunta lui Brigitte Sfat

„Suntem împreună de aproape patru ani. Lili m-a felicitat pentru parcursul meu din competiție, de la Ferma. Mi-a dat sfaturi înainte să merg, pentru că a fost și ea în competiția asta. Mi-a spus să am grijă la oameni. Brigitte Sfat, lasata fara bani de fostul iubit? Ce s-a aflat din relatia cu Corneliu Oana!

Cred că am fost destul de atent, cu mici scăpări. Cred că la Brigitte… uneori s-a dat de partea celorlalți. Nu știu dacă o să merg la nunta lor (n.r. a lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă), nici nu știu când este…  Brigitte si Pastrama aproape s-au despartit: „Si-a batut joc de mine! M-a facut de ras la tv! Am ramas si fara iubit! Totul a fost strategie!” 

Silviu Tolu si Lili Sandu, parinti?!

Mmm, vedem. Nu știu nimic, încă nu e nimic sigur. Nu se pune problema. Nu avem nicio informație în sensul acxesta și nu se întâmplă momentan nimic, dar bineînțeles că ne dorim și noi după perioada asta… Eu m-am întors săptămâna trecută, când să am timp…”, a declarat Silviu Țolu.

Publicat: 23 Apr. 2019, 19:01 Vedete
Pe aceeași temă