Brigitte si Pastrama aproape s-au despartit: „Si-a batut joc de mine! M-a facut de ras la tv! Am ramas si fara iubit! Totul a fost strategie!” VIDEO

Publicat: 17 apr. 2019, 08:51 Autor: D. C. News 3

Brigitte si Pastrama sunt la un pas de despartire in FERMA, iar ea este un butoi de pulbere. A plans cand si-a dat seama ca a fost folosita.

Brigitte si Pastrama s-au despartit. Se pare ca sunt probleme in paradisul din FERMA dupa ce Florin Pastrama a ignorat-o pe Brigitte si se pare ca ar urma sa treaca de partea banditilor. Intr-o zi care nu prevestea nimic Brigitte s-a dus sa-i ofere un ceai iubitului ei iar el nici macar nu a bagat-o in seama. Florin statea in pat cu Otilia, Otniela si Kamara si discutau in soapta, iar la intrarea lui Brigitte au ignorat-o total.

Iubita lui, care pana mai ieri era mereu tinuta in brate de el si sarutata peste tot prin ferma, si-a dat imediat seama ca este ceva in neregula cu el. Dupa ce a mai insistat sa vorbeasca cu el si el a refuzat-o categoric ba chiar a ras de ea impreuna cu ceilalti concurenti, Brigitte s-a refugiat in baie alaturi de Diana Belbita si Marius. Se pare totusi ca iubirea dintre ei doi s-a destramat si totul ar fi fost doar de fatada.

„Era vrajeala! Era strategie sa ma indragostesc eu de el. Florin m-a facut sa ma indragostesc de el, dar de fapt era strategia lor. Cred ca sa va distruga pe voi, sa vin de partea lor. Acuma mi-am dat seama. M-a fraierit. Ei toti 3 stateau si radeau de mine si isi bateau joc de mine acuma. Si el mi-a zis: „hai, hai ca nu am ce sa discut cu tine”. I-am facut ceai si a zis: „nu am chef de ceai”. Eu am fost un om corect. Si-a batut joc de mine, m-a facut si de ras la televizor. E strategia lor, l-au folosit pe Florin sa ne dezbine prin mine, omul slab. M-am facut si de ras in fata la toata tara, am ramas si fara iubit si fara tot. Doamne, ce sunt in stare oamenii astia, eu chiar am crezut. Sta cu ei si s-a p*&^t pe mine! Cu mine a terminat-o. E handicapat”, le-a povestit Brigitte celorlalti concurenti in lacrimi.

Brigitte si Pastrama s-au despartit: „Si-a batut joc de mine! M-a facut de ras”

Chiar si asa se pare ca Diana Belbita si Marius si-au dat seama ca Brigitte pozeaza in victima si ca asa cum dragostea lor nu a fost reala inca de la inceput se poate ca nici despartirea sa nu fie. Lacrimile lui Brigitte nu au reusit sa mai impresioneze pe nimeni de data asta si si-a dat si ea seama asa ca a trecut la amenintari.

„I le iau pe tote si le distrug. O iau pe Otilia si o distrug si pe aia pe Otniela. Ma duc in fiecare saptamana la servitori si tot macelaresc. Boschetarele astea b&^%$e, nu sunt in stare de nimic. Toti pacalesc, toti sunt mincinosi.” au fost replicile cu care Brigitte le-a atacat pe Otniela si Billionera.

Publicat: 17 apr. 2019, 08:51 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă