CRBL si Oase au castigat Asia Express 2019: „Ba, esti prost?!” Momentele lor de bucurie dupa ce au aflat ca au luat 30.000 de Euro! VIDEO

Publicat: 17 apr. 2019, 08:21 Autor: D. C. Vedete

CRBL si Oase au castigat Asia Express sezonul 2 si aproape au lesinat de bucurie la final cand nici macar nu si-au dat seama ca ei sunt cei care au terminat primii ultima proba.

CRBL si Oase au castigat Asia Express 2019, sezonul doi! Asia Express 2019 a ajuns la final dupa o competitie foarte grea si o finala la fel in care s-au intrecut CRBL si Oase contra lui Ruby si Robert. CRBL și Oase au fost cei doi norocoși care au intrat în posesia banilor și a premiului cel mare. La finalul probei CRBL si Oase au ajuns primii la Gina Pistol care ii astepta intr-un decor festiv carand in spate un elefant.

Erau atat de epuizati si extenuati incat nici macar nu si-au dat seama ce se intampla cu ei. Gina Pistol si-a jucat si ea rolul si nu le-a aratat nicio urma de bucurie pana cand nu i-a lasat putin sa-si traga sufletul. „Ați câștigat Asia Express”, le-a zis Gina celor doi. Amândoi plini de emoții și extenuați s-au luat în brațe, au plâns și s-au bucurat cum nu au făcut-o niciodată.

Acum zece etape, nouă cupluri de vedete au pornit într-o aventură ce le-a testat la maximum limitele fizice și psihice, provocându-le să iasă din zona de confort și să se acomodeze unor condiții extrem de dure. Pe ultima sută de metri, Oase, CRBL, Ruby și Robert, cei care au dovedit că își merită locul în competiție, au fost nevoiți să își adune toate resursele de energie pentru a depăși cu brio un maraton cu indicii pe străzile aglomerate ale Mumbaiului, punctul final al jocului.

„Eram foarte convinși că o să trecem de prima ediție. Era periculos de prost pentru noi să ieșim după prima etapă. Ne-am motivat de la etapă la etapă: se poate, se poate, se poate”, a declarat CRBL atunci când a fost întrebat dacă a crezut vreo clipă, atunci când a acceptat să participe la Asia Express, că va câștiga.

Finala a fost una foarte complexa si a constat dintr-o serie de probe destul de dificile. Cele doua echipe au avut de găsit o femeie care era îmbrăcată cu o anumită rochie care a trebuit să-i învețe pe concurenți un anumit dans specific. După ce au învățat pașii de dans, au trebuit să găsească 10 oameni cărora să le ofere ghirlandele cu care să danseze. După ce au finalizat dansul, cele două echipe au primit plicurile pentru următoarea probă unde au avut de descifrat o hartă și să care o ladă cu borcane către o farmacie. Ruby și Robert au reușit să fie înaintea celeilalte echipe, și chiar dacă au avut neînțelegeri, au reușit să termine proba în timp util. Au primit mai departe o cartelă de la un hotel. Cei doi iubiți au ajuns la hotel înaintea lui CRBL și Oase și au găsit câteva chei.

Cele două echipe au fost nevoite să găsească câte o persoană care avea nevoie să fie eliberată cu respectivele chei primite. Gina Pistol le-a așteptat pe cele două echipe la punctul de întâlnire. CRBL și Oase au găsit primii elefantul pe care trebuiau să-l «elibereze» cu cele 10 chei. Imediat după ei au ajuns și Ruby cu iubitul ei care s-au apucat de desfăcut lacatele. Ruby a pierdut una dintre chie. Ambele echipe au luat cu ele elefanții câștigați iar prima echipă care a ajuns la Gina Pistol a fost formată din CRBL și Oase.

CRBL si Oase au castigat Asia Express 2019


Publicat: 17 apr. 2019, 08:21 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă