Iuliana Luciu revine la tv! Cu ce post a semnat si la ce emisiune o poti vedea

Publicat: 23 Apr. 2019, 17:41 News 3

Sora Nicoletei Luciu si fosta asistenta tv a emisiunii Acces Direct, moderata de Simona Gherghe, revine pe micile ecrane. Dupa o pauza de aproape 2 ani.

Iuliana Luciu revine la tv! Cu ce post a semnat si la ce emisiune o poti vedea? Ei bine, bruneta a semnat cu Antena Stars. Si nu doar ea, ci si Andrei Stefanescu, fostul coleg al lui Liviu Varciu la Asia Express.

Andrei Stefanescu si Iuliana Luciu formeaza cel mai nou cuplu de pe sticla. El va fi prezentator, iar ea va fi asistenta lui. Emisiunea se numeste ‘Ghiceste vedeta’ si pare sa fie asemanatoare, ca format, cu emisiunea lui Dan Negru, ‘Scena misterelor’.

Iuliana Luciu revine la tv – Ghiceste varsta, la Antena Stars

Prima editie a emisiunii Ghiceste varsta va fi duminica aceasta, de Paste. Ghiceste varsta va fi difuzata de Antena Stars în fiecare duminică, de la ora 21:15.

„Suntem colegi într-un nou proiect care va începe duminica aceasta pe Antena Stars. Este o emisiune unde te distrezi foarte tare, chiar dacă priveşti emisiunea din fotoliu. Oamenii de acasă îşi pot da cu părerea. Asia Express. Iuliana Luciu, plina de bube de la un vaccin.

Duminica de la 21.15, fiti cu ochii pe Antena Stars, incepe Ghiceste vedeta, o emisiune frumoasa! Impreuna cu Andrei Stefanescu, va asteptam sa ne distram impreuna.”, a spus Iuliana Luciu. Iuliana Luciu s-a operat de apendicita. Vedeta a fost la un pas de moarte!

„O nouă emisiune frumoasă, veselă. (…) Emisiunii îi spune „Ghiceşte vedeta”. În spatele unui paravan este o vedetă costumată. Concurenţşii trebuie să ghicească cine este după indicii pe care le câştigă”, a spus Andrei Ştefănescu. Iuliana Luciu si Margherita de la Clejani au petrecut noaptea intr-o sectie de politie!

Publicat: 23 Apr. 2019, 17:41 News 3
Pe aceeași temă