Un taximetrist a incercat sa-i fure 100 Ron unui client turc! Cum l-a facut de ras barbatul pe sofer dupa ce l-a dat jos din masina si l-a facut sa-si ceara scuze! VIDEO

Publicat: 23 apr. 2019, 15:46 Autor: D. C. Viral

Imaginile au strans mii de distribuiri si peste 1.000 de comentarii in care toata lumea il face praf pe taximetrist.

Un taximetrist din Bucuresti a incercat sa-i fure 100 Ron unui client turc! Taximetristii din Bucuresti sunt blamati pentru comportamentul si practicile lor, iar acest filmulet nu face decat sa demonstreze totul si sa-i puna pe taximetristi intr-o lumina proasta.

In imaginile devenite virale la care s-au uitat aproape 1 milion de oameni se vede clar cum un client il filmeaza pe taximetristul care incerca sa-i dea o „teapa” de 100 Ron. Taximetristul a crezut initial ca pasagerul pe care il are in masina este strain si ca nu stie romana pentru ca l-a auzit vorbind turca, dar dupa ce si-a dat seama ca stie si romana a inceput sa se cam teama, dar nu a renuntat sub nicio forma la ideea de a-i fura banii barbatului.

Din cate se pare pe timpul cursei barbatul i-ar fi dat 100 de Ron soferului care i-a facut pierduti jos sub scaunul lui iar la final a zis ca nu a primit banii de la client. Turcul nostru a luat foc si impreuna cu femeia cu care era in spatele taxiului a inceput sa filmeze intreaga scena. Taximetristul avea atat de mult tupeu incat pana nu a fost amenintat cu bataia si cu politia nu a renuntat deloc la ideea de a tine banii ascusi.

La final, cand barbatul i-a gasit banii sub scaun, a zis ca probabil au cazut din greseala si el nu a vazut in timp ce conducea. Dialogul dintre ei doi a devenit viral pe Facebook iar scena este una mai mult decat reprezentativa pentru o buna parte dintre taximetristii din Capitala.

Un taximetrist din Bucuresti a incercat sa-i fure 100 Ron unui client turc!

Client: „Ai luat 1 milion si ai zis ca imi dai restul? Nu ti-am dat 1 milion? Ia zi-mi si mie, nu ti-am dat 1 milion? Faci misto de mine? ”

Taximetrist: „Unde i-am bagat frate?”

Client: „I-ai bagat acolo! Coboara prostule!”

Taximetrist: Uite-i aici

Client: Uite-i, ai zis ca nu. Prostule, vrei sa te bat? Esti prost!

Taximetrist: N-am stiut.

Client: Suna politia.

Taximetrist: Da frate, a cazut jos. Scuze. N-am stiut.

Client: De ce mi-ai zis ca nu ti-am dat?

Taximetrist: Nu platesti nimica, gata.

Dintre comentarii se remarca totusi si cativa „taximetristi” care ii iau apararea soferului incercand sa-l scuze ca e si el sarac si poate avea copii acasa. Marea majoritate insa ii critica pe taximetristi si povestesc la randul lor episoade neplacute traite in taxiuri.

Publicat: 23 apr. 2019, 15:46 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă