„Insula iubirii” a debutat cu scene intime. Ce au facut Aurel si Diana in prima seara

Publicat: 23 Apr. 2019, 10:11 News 3

Aseara a avut loc premiera noului sezon al show-ului "Insula iubirii", transmis de Antena 1.

„Insula iubirii” a debutat cu scene intime. Doi fosti concurenti s-au intors in Thailanda pentru sezonul 5 din „Insula iubirii”, acestia fiind recunoscuti de telespectatori din sezonul trei al show-ului.

Diana este fosta iubita a lui Ben iar Aurel este fostul iubit al Alexandrei. Atunci cand eram in aeroport, inainte de a se imbarca spre destinatia exotica unde se filmeaza show-ul, cei doi si-au declarat dragostea.

„Insula iubirii” a debutat cu scene intime

Insula iubirii a debutat cu scene intime

„Eu mă gândesc că e povestea diferită, el avea o relație de 3 ani, eu o relație de 1 an. Nu suntem siguri pe noi. Nimeni nu crede în noi, dar la un moment dat vor vedea toți…Îmi vine să plâng!”, a spus Diana, vizibil emotionata, potrivit Libertatea.

„Dacă Diana va fi cuminte, la finalul emisiunii, va fi o surpriză ce se va întâmpla. Eu, pe ea vreau să o văd. Va avea o surpriză și ea și toată lumea. Ai grijă ce faci!”, a spus si Aurel, lasand o urma de mister odata cu aceasta declaratie.

Nici nu au ajuns bine in Thailanda ca cei doi indragostiti au dat frau liber pasiunii, chiar din prima noapte. Diana s-a bagat in pat langa Aurel si a inceput sa-si dezmierde iubitul.

„Clar vreau să dorm, ți-am spus și uite cum faci tu! Termină, uite camera de filmat acolo, ne vede lumea la televizor. Dacă tot pui mâna, pune ca lumea”, i-a spus Aurel Dianei, dand de inteles ca au urmat momente interzise minorilor.

Publicat: 23 Apr. 2019, 10:11 News 3
Pe aceeași temă