Anca Serea nu se opreste aici si are planuri foarte mari pentru familia ei: „Ne dorim si al saptelea copil!”

Publicat: 23 Apr. 2019, 10:30 Vedete

Isi va boteza fetita dupa un personaj din "Star Wars" si nu vrea ca ea sa fie ultimul membru al familiei lor. Anca Serea vrea si copilul cu numarul 7.

Anca Serea este gravida cu al saselea copil dar mai vrea inca unul! Anca Serea tocmai a socat pe toata lumea ieri cand a anuntat ca este gravida pentru a sasea oara cu o fetita pe care o va boteza „Leeah”.

Ea si Adi Sana au impreuna 3 copii iar dintr-o casatorie precedenta Anca mai avea inca 2 iar acum este gravida in luna a sasea cu o fetita, dar asta nu o face decat sa-si doreasca si mai multi copii, oricat ar parea de incredibil. La 38 de ani, Anca Sînă Serea i-a uimit pe toţi cu sarcina cu numărul 6.

Anca Serea este gravida cu al saselea copil dar mai vrea inca unul

„O adevărată binecuvântare anunţată în prag de sărbătoare! În familia noastră e aşteptată cu mult drag #baby6, este fetiţă şi se va numi probabil Leeah, frăţiorii ei vor decide! Vă mulţumim tuturor pentru gândurile bune şi pentru că ne sunteţi mereu alături în cele mai importante momente din viaţă. Pupici voioşi şi îmbrăţişări calde de la o mămică emoţionată, recunoscătoare şi foarte fericită! #5copii #6copii #”, a scris Anca Sînă Serea pe pagina ei de Facebook.

Contactata de ziarul Click! Anca Serea a explicat si cum a ales numele fetitei ei: “Este o zi foarte plină şi nu prea am timp, cu toate aceste veşti. Am ales numele deja, am vrut să fie din acelaşi registru, de nume biblice pe care le poartă copiii mei, şi Sarah şi-a dorit foarte mult să o numim după Prinţesa Leia din «Star Wars» şi am făcut un compromis, numind-o Leeah, tot un nume biblic”, a spus Anca Serea.

Anca Serea si Adi Sînă (42 de ani), nu se vor opri aici, căci îşi mai doresc încă un copil. “Am zis că ne mai dorim al şaptelea copil, dar asta ţine de intimitatea noastră”, a mai spus în încheiere Anca.

 

Publicat: 23 Apr. 2019, 10:30 Vedete
Pe aceeași temă