Mioara Roman a divulgat motivul divortului de Petre Roman. Nu, nu e vorba de Silvia Chifiriuc

Publicat: 24 Apr. 2019, 16:10 Vedete

Mama Oanei Roman si fosta sotie a lui Petre Roman a decis sa vorbeasca despre divort. Cu toate ca sunt separati de multi ani, abia acum a spus adevarul.

Mioara Roman a divulgat motivul divortului de Petre Roman. Nu, nu e vorba de Silvia Chifiriuc! Aceasta sustine ca divortul a fost ‘rezultatul activității politice, nu al diferitelor dudui’. Cu toate astea, tot ea sustine ca Silvia Chifiriuc l-a vrajit pe fostul primul premier sa o ia de sotie.

Cum? Mioara Roman sustine ca Silvia Chifiriuc l-ar fi santajat pe Petre Roman cu fiul lor. In prezent, Petrus are 9 ani si seamana cu tatal lui. Din cauza Silviei, Mioara Roman nu mai poate comunica deloc cu Petre Roman, tatal fiicei sale, Oana Roman. Mioara Roman este din ce in ce mai rau! Ce pensie incaseaza lunar fosta sotie a lui Petre Roman. Dezvaluiri cutremuratoare ale femeii, care a ajuns la sapa de lemn…

Mioara Roman a divulgat motivul divortului de Petre Roman

„Divorțul meu de Petre Roman e rezultatul activității politice, nu al diferitelor dudui cu care ar fi fost. În 34 de ani de căsătorie o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu! 

Petre nu mă mai cauta. Silvia Chifiriuc nu-l lasa nici macăr să mă sune! Nici cu fetele noastre nu se află în relații apropiate. Mă simt obosită, am racit. Mi-au adus fetele medicamente, dar în rest sunt singură”, a mai spus fosta soție a lui Roman la B1. 

Mioara și Petre Roman au divorțat în 2007. Au fost casatoriti timp de 34 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună un copil, Oana Roman. Aceasta are 41 de ani si o fetita frumoasa, Isa. Oana este casatorita cu Marius Elisei. Mioara Roman a scapat de plata chiriei apartamentului unde se va muta in curand. Cum a ajutat-o fiica ei, Oana!

Publicat: 24 Apr. 2019, 16:10 Vedete
Pe aceeași temă