Britney Spears, primele declaratii dupa ce a iesit de la psihiatrie! In imagini era distrusa si in depresie! Fanii cred ca e internata impotriva vointei ei!

Publicat: 24 Apr. 2019, 13:33 Vedete

Artista care in urma cu multi ani avea un succes fenomenal acum are perioade de depresie si multe probleme psihice care o fac sa ia de mult timp medicatie zilnic.

Britney Spears, primele declaratii dupa ce a iesit de la psihiatrie! Dupa ce zilele trecute au aparut o serie de imagini cu artista Britney Spears cand parasea un centru de tratament psihiatric fanii au luat-o razna.

Milioanele ei de sustinatori au fost convins ca ea este internata acolo fara acordul ei dupa ce in imagini se vedea clar ca este foarte trista si efectiv sleita de puteri. A fost internata aproape o luna si a iesit din spital doar pentru a petrece Pastele alaturi de familia ei.

Este mai putin cunoscut faptul ca Britney Spears urmeaza de ani buni un tratament psihiatric si ia o multime de pastile pentru a putea duce o viata normala. Acum problemele ei au aparut dupa ce se pare ca mixul de medicamete prescris de doctori nu mai este la fel de eficient. La cei 37 de ani ai sai Britney nu mai are succesul pe care l-a avut in prima parte a carierei ei si se pare ca asta i-a adus si o multime de probleme psihice.

Britney Spears, primele declaratii dupa ce a iesit de la psihiatrie!

Iubitul ei Sam Asghari in varsta de doar 25 de ani a incercat sa linisteasca pe toata lumea si le-a transmis fanilor ca Britney este foarte bine si ca se simte perfect, dar in imagini cand a iesit din centrul de psihiatrie el s-a asezat in fata ei si a incercat sa o acopere ca paparazzi sa nu vada in ce stadiu se afla.

Ca sa pastreze aparentele Britney a postat un filmulet pe Instagramul ei in care a vorbit pe ocolite despre problemele ei si de ce a ales sa nu mai apara public in ultima perioada. „Totul este bine, familia mea a trecut prin mult stres, aşa că am avut nevoie de timp pentru a face faţă, dar nu vă îngrijoraţi, voi reveni foarte curând. Încerc să mă ocup un timp de mine, dar tot ce s-a întâmplat face să fie mai greu pentru mine. Nu credeţi tot ce citiţi şi auziţi. Situaţia mea e unică, dar promit că fac ce e mai bine acum” a explicat artista.

Presa de scandal din SUA se teme ca starea lui Britney sa nu fie mult mai grava decat lasa ea si apropiatii ei sa para. Artista are doi copii, Sean de 13 ani si Jayden de 12 pentru care se straduieste sa se puna pe picioare. Intregul scandal ar fi pornit dupa ce o alta artista din SUA ar fi mers intr-o emisiune matinala de mare audienta cu un tricou pe care era scris #freebritney, hastagul pe care fanii l-au lansat dupa ce au concluzionat ca este internata impotriva vointei ei.

Publicat: 24 Apr. 2019, 13:33 Vedete
Pe aceeași temă