Jojo a aratat chipul fetitei ei pentru prima oara. Zora este o fetita superba

Publicat: 24 apr. 2019, 13:05 Autor: Simona Vedete

Daca pana acum a aratat doar anumite parti ale chipului fetitei sale, de data aceasta Jojo a facut dezvaluirea completa.

Jojo a fost aseara la spectacolul organziat de Gasca Zurli, alaturi de sotul ei, Paul Ipate, si fetita lor Zora. Astfel ca Jojo a decis sa imortalizeze momentul si sa posteze poza pe contul ei de socializare.

Insa fanii au avut parte de o surpriza uriasa atunci cand au observat ca in poza se vedea clar fetita ei, Zora, si nu doar o parte din ea. Fetita este clar copia fidela a tatalui sau.

Jojo a aratat chipul fetitei ei pentru prima oara

Jojo a aratat chipul fetitei ei pentru prima oara

„Aseară ne-am simțit minunat la spectacolul prietenilor de la Gașca Zurli. Pentru Zora a fost primul spectacol și a fost cuminte și uimită pe tot parcursul lui chiar dacă știa toate cântecele. S-a emoționat atat de tare încât era pur și simplu atenta. A fost însă foarte fericita si a dansat la mine și la Paul Ipate în brațe pe rând.

Mirela Retegan ești minunată! Sunteți minunați și mega talentați! Mă bucur că există astfel de spectacole și distractive dar și pline de momente emotionante pentru copii și părinți!❤”, a scris Jojo pe contul ei de socializare.

Fanii au reactionat imediat si au apreciat frumusetea fetitei sale, lasandu-i o serie de comentarii frumoase: ” Zoraaaa…Superba mica! Pupicei dragilor!”, „Ce ochi inteligenti are Zora, sa va trăiască!”

„Eu nu am mai văzut o pe Zora până acum!!!!! Adică, chipul…..Cred că e un Paul mic..cu influente de Cătălina! Super! Am avut niste reacții de fluturași! Să aveți bucurii de la copii!”, „Tare mi-e drag de voi, frumosilor ! Aveti o printesa superba! ??”.

 

Publicat: 24 apr. 2019, 13:05 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă