Puterea Dragostei: Roxana a luat-o la palme pe Simina. Totul s-ar fi intamplat la coafor VIDEO

Publicat: 24 apr. 2019, 12:25 Autor: Simona News 3

Show-ul "Puterea Dragostei" nu este lipsit de scandaluri, de data aceasta Roxana fiind cea care a provocat o noua cearta.

Roxana a reusit sa fie iar in mijlocul unui scandal de proportii la show-ul „Puterea Dragostei”, transmis de Kanal D. In urma cu doua saptamani, a fost lovita dar si scuipata de fostul iubit Andy. Cei doi s-au certat pe hol, imediat dupa incheierea filmarilor pe ziua respectiva.

Andy a dezvaluit pentru WOWbiz motivul pentru care s-a comportat asa si a apelat la violenta: „De când am revenit în show, nu am mai putut trai cu ea. Nu mă lasă deloc în pace, pe unde mă prindea mă jignea și mă făcea papițoi. Nu suporta să mă vadă lângă vreo fată că făcea crize. Totul a culminat când m-a înjurat de mamă.

Atunci, am ajuns la o limită și am reacționat. Regret că am lovit-o atunci, fiindcă mie nu îm stă în fire să fac astfel de gesturi, dar ea chiar m-a adus în stare să îi dau acel picior”, a spus acesta, potrivit sursei citate.

Puterea Dragostei: Roxana a luat-o la palme pe Simina

Puterea Dragostei Roxana a luat-o la palme pe Simina

Insa lucrurile nu s-au oprit aici. None, bunul sau prieten, a tinut sa-i justifice gestul si sa reaminteasca tuturor ca Roxana s-a batut cu Simina la coafor, si ca aceasta are o fire vulcanica.

„Nu este genul să facă așa ceva. Va spun sincer, i-am cunoscut familia, și pe mama și pe tatăl lui, sunt persoane deosebite, educate. Însă acolo, situația te aduce la limită. Se tot vorbește de violentă lui Andy, dar se uită că Roxana s-a bătut cu Simina? Sau mai bine zis Roxana a bătut-o la coafor! Simina ne-a zis tot atunci.

Așa este Roxana, o fire mai vulcanică și se vede, nu mai trebuie să spun eu. Recunosc, nu este frumos ce a făcut Andy, și știe și el acest lucru, și regretă, însă, uneori, acolo, chiar îți este greu să te stăpânești”, a spus None.

Publicat: 24 apr. 2019, 12:25 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×