EXCLUSIV| Cristina Mihaela Dorobanțu s-a despărțit de iubit! ”Persoanele care au făcut parte din viața mea au ieșit, de fiecare dată, iubindu-mă”

Publicat: 31 ian. 2021, 20:18 Autor: Dora Bazavan Vedete

Prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei” a dezvăluit exclusiv pentru CIAO.RO de ce nu mai are iubit și cum decurge viața ei în Turcia, acolo unde au loc filmările pentru celebra emisiune difuzată de Kanal D. 

Cristina, ce înseamnă pentru tine “Puterea Dragostei” în noul an, 2021?

Pentru mine, „Puterea Dragostei”, în 2021, însemna un nou început. Asta nu înseamnă că anul 2020 nu a fost la fel de puternic. Consider că anul trecut, deși a fost anul în care a pornit toată această nebunie cu pandemia, a fost anul în care mi-am împlinit visul meu suprem, acela de a  avea un proiect atât de mare, de frumos, de vizionat, cum este „Puterea Dragostei”.

Ce așteptări ai de la 2021? Cum te vezi anul asta, ce ți-ai propus să realizezi?

Nu mi-am propus ceva anume, am câteva visuri, însă nu le spun pentru că îmi doresc să se împlinească mai întâi. Nu am spus nici faptul că visam să prezint un show matrimonial, până în momentul în care nu am rostit  “Bună ziua, doamnelor și domnilor, bine v-am regăsit la Puterea Dragostei”! Sper că anul 2021 să fie cel puțin la fel de bun cum a fost pentru mine și 2020, din punct de vedere profesional.

Prezinți un reality show despre povești de dragoste! Ai avut de învățat din emisiunea pe care o prezinți? Ce nu ai face niciodată în relația ta de dragoste din ceea ce ai văzut la “Puterea Dragostei”, sau nu neapărat?

Fiecare episod din “Puterea Dragostei” este ca o lecție, nu doar pentru mine, ci și pentru telespectatori. Cel mai important lucru pe care l-am învățat aici este că dacă îți dorești pe cineva aproape, nimic și nimeni nu te poate opri, atât timp cât lupți pentru ceea ce iubești. Dacă iubești, nimeni nu te poate opri. Văd în fiecare zi piedici care se pun în calea relațiilor, bârfe, controverse și cu toate astea, în momentul de față, avem trei cupluri care sunt foarte fericite în competiție.

Ai mințit vreodată într-o relație?

De fiecare dată mi-am dorit să protejez, să nu rănesc, și da, uneori am făcut asta în viața mea, din acest motiv.

Ți-a rănit vreodată cineva atât de tare sentimentele încât să te facă să te gândești la gesturi disperate?

Am avut noroc și nu m-a rănit nimeni niciodată. Chiar vorbeam cu o prietenă zilele trecute și îi spuneam că persoanele care au făcut parte din viața mea, au ieșit, de fiecare dată, iubindu-mă.

Cum ești tu într-o relație, atunci când iubești?

Atunci când iubesc ofer totul, însă trebuie să mărturisesc că este foarte greu până să ajung în punctul acesta. Dacă iubesc, ofer cu siguranță tot, investesc sentimente, timp, mă dedic cu totul persoanei de lângă mine.

Ce fel de bărbat îți dorești lângă tine? Ce calități ar trebui să aibă iubitul tău?

Nu am portretul bărbatului ideal în minte, o să văd ce-mi oferă viața. În momentul de față mă gândesc doar la cariera mea și, probabil de aceea, nici nu-mi pot imagina cum ar trebui să arate sau să fie iubitul meu. Când îl voi întâlni, vi-l voi arăta.

Te-ai certat vreodată cu prietenele tale din cauza vreunui bărbat?

Nu m-am certat niciodată cu prietenele mele din cauza unui bărbat, asta și pentru că avem gusturi diferite și nici nu-mi stă în caracter să fac astfel de lucruri. Nu aș putea să mă cert vreodată pentru un bărbat.

Care este prima vacanță în care îți dorești să mergi anul acesta, când vei avea o pauză de filmări?

Sună ciudat, dar prima vacanță în care îmi doresc să merg este acasă, în România. Trăim vremuri dificile și  acum vacanța perfectă pentru mine ar fi alături de părinții mei.

Cum arată un top 5 ținute de pandemie pentru tine? Atunci când nu prezinți emisiunea, cum preferi să te îmbraci în Turcia, când ieși la plimbare?

Dacă vorbim despre haine pe timp de pandemie, voi spune treningul, compleurile sport care, în ultima perioadă fac furori. Consider că sunt ideale mai ales pentru vremea aceasta; sunt comode, pot fi accesorizate cu diverse broșe, perle, astfel încât să le ducem și în zona de elegant. Pentru vremea și vremurile actuale sunt perfecte.

Ce îți place să faci cel mai mult în Turcia, când nu prezinți emisiunea? Ai un loc preferat în care mergi?

Când nu prezint emisiunea, merg în bazar și la mall. Îmi place foarte mult să fac shopping aici. Dincolo de hainele pe care mi le achiziționez, fie pentru emisiune sau pentru alte ocazii, în ultima perioadă am cumpărat cărți, enciclopedii și obiecte decorative pentru casă.

În ce investești majoritatea banilor câștigați din televiziune? Ești cheltuitoare de fel?

Nu mai sunt cheltuitoare, dar am fost. În ultima perioadă am investit în apartamentul meu din București, mi-am achiziționat obiecte de mobilier. Cheltuiesc banii cu cap.

Care crezi că este cel mai mare atu al tău?

Cel mai mare atu este faptul că m-am născut sub o stea norocoasă. Știu, simt și văd asta și nimeni nu se poate lupta cu acest aspect. Sunt însă și foarte muncitoare, muncesc până la epuizare. Indiferent de părerile celor din jur, de energiile negative, de tot ceea ce s-ar putea întâmpla, un om muncitor întotdeauna va ajunge acolo unde își dorește.

 

 

 

Publicat: 31 ian. 2021, 20:18 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×