A recunoscut! Ce provizii serioase și-a făcut din România prezentatoarea de la “Puterea dragostei”, Cristina Mihaela Dorobanțu!

Publicat: 24 feb. 2021, 08:35 Autor: Dora Bazavan Vedete

A recunoscut că duce dorul mâncării românești atunci când se află la filmările din Turcia.

Drept urmare, când a fost recent  în România și-a făcut provizii de… pufuleți și pufarine! Nu s-ar fi așteptat nimeni ca prezentatoarea de la “Puterea dragostei”, Cristina Mihaela Dorobanțu, să renunțe la alte delicatese în favoarea pufuleților, dar iată că se poate! Și asta o face extrem de fericită!

Implicată 100% în proiectul pe care îl prezintă acum la Kanal D, Cristina Mihaela Dorobanțu nu mai are timp de nimic. Asta înseamnă că nici de iubit, dar nu pare să fie așa nerăbdătoare. Job-ul pe care îl are acum o împlinește și suplinește tot, așa că tot cu “el” va petrece și Dragobetele.

“Ziua de Dragobete o voi petrece la filmări! Dacă stau bine să mă gândesc, toate zilele de sărbătoare din ultima perioadă le-am petrecut în casa Puterea dragostei! Sincer? Unde m-aș putea bucură de mai multă dragoste, într-o zi specială, precum Dragobetele, decât într-un loc în care dragostea se trăiește la intensitate maximă! Cum sărbătoresc? Românește! Am fost în România și am luat pufuleți și pufarine! Nu sunt foarte mulțumită pentru că nu prea mai am loc pentru rochii și pantofi în bagaje, dar mi-am propus să trimit pe autocar un bax de pufuleți! Sper să nu mă îngraș. Dar mărturisesc sincer că sunt preferații mei! Aș renunța oricând la icrele negre în schimbul unei pungi de pufuleți!”, a spus vedeta pentru Ciao.ro.

 Cum e când iubește? Deocamdată nu are partener!

Investește timp și sentimente atunci când e îndrăgostită și implicată într-o relație, însă deocamdată frumoasa prezentatoare TV este singură.

“Atunci când iubesc ofer totul, însă trebuie să mărturisesc că este foarte greu până să ajung în punctul acesta. Dacă iubesc, ofer cu siguranță tot, investesc sentimente, timp, mă dedic cu totul persoanei de lângă mine…Nu am portretul bărbatului ideal în minte, o să văd ce-mi oferă viața. În momentul de față mă gândesc doar la cariera mea și, probabil de aceea, nici nu-mi pot imagina cum ar trebui să arate sau să fie iubitul meu. Când îl voi întâlni, vi-l voi arăta”, a declarat într-un interviu recent pentru Ciao.ro, Cristina Mihaela Dorobanțu.

 

 

 

Publicat: 24 feb. 2021, 08:35 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă