Tamara Buciuceanu este complet schimbata! A slabit enorm dupa ce timp de doi ani n-a mai iesit din casa

Publicat: 24 apr. 2019, 15:38 Autor: Simona Vedete

Marea actrita romanca, Tamara Buciuceanu-Botez, incepe sa-si piarda frumusetea cu care ne-a obisnuit.

La sfarsitul lui 2018, Tamara Buciuceanu a fost sarbatorita la finalul lui 2018 pentru intreaga ei cariera, motiv pentru care a aparut in fata publicului dupa foarte mult timp.

In scurt timp „doamna comediei roamnesti” va implini 90 de ani, insa actrita este slabita iar chipul ei emana tristete, si nu veselia cu care ne-a obisnuit.

Tamara Buciuceanu este complet schimbata

Tamara Buciuceanu este complet schimbata

Cu acest prilej, Stefan Banica a tintu sa spuna cateva cuvinte frumoase despre Tamara Buciuceanu, avand ocazia in urma cu multi ani sa joaca impreuna in productia „Liceenii”.

„Ei trebuie aniversaţi şi trebuie aplaudaţi şi ridicaţi în slăvi cât sunt în viaţă. Noi, românii, avem acest senzaţional obicei de a face mare tam-tam după. Nu mă interesează după. Acum trebuie să o facem, cât sunt în viaţă.

Dacă merită o statuie, fă-i o statuie. Ce avem noi aici este un unicat, o nestemată rară pe care am preţuit-o şi o preţuim” a spus Stefan Banica in urma cu cateva luni, potrivit OK!.

Tamara Buciuceanu este extrem de fericita ca lumea nu a uitat de ea si de cariera ei actoriceasca, care a durat vreme de 65 de ani, si considera ca si-a interpretat fiecare rol asa cum trebuia, fara sa-si dezamageasca fanii.

„Să ştiţi că bucuria mea de astăzi este că nu m-aţi uitat. Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag. Dacă m-aţi aplaudat 65 de ani, înseamnă că aţi înţeles ce am vrut să spun pe scenă” a spus Tamara, potrivit sursei citate.

Publicat: 24 apr. 2019, 15:38 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă