Șocant! Un jandarm s-a împușcat la Centrala Nucleară Cernavodă

Publicat: 09 Mar. 2021, 09:24 Arhiva

O situație șocantă a avut loc la Centrala Nucleară Cernavodă. Un bărbat de aproximativ 44 de ani s-a împușcat în cap, la intrarea în post, în această dimineață. Acesta a fost preluat de un elicopter SMURD.

Un jandarm de aproape 44 de ani s-a împușcat în această dimineață în zona capului, la Centrala Nucleară Cernavodă. Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora 08:00 dimineața. Subofițerul a fost preluat de medici, de un elicopter SMURD. În acest moment se află în comă și este transportat, intubat, spre spital. Acestuia i-a fost aplicat protocolul de resuscitare. Bărbatul ar fi avut asupra lui un pistol mitralieră de calibrul 7.62 mm.

”În această dimineață, un jandarm din cadrul Unității Speciale de Pază Cernavodă, care intrase în serviciu de pază, s-a autorănit executând un foc cu armamentul din dotare, în zona capului.

De urgență, după acest incident, la ora 07.47, a fost transmis primul apel către serviciile de specialitate. Subofițerul a fost preluat de către un elicopter SMURD și transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor. La acest moment, nu se cunosc cauzele acestui incident.
Subofițerul are 44 de ani, iar la cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt”, au transmis autoritățile în urmă cu puțin timp.

Bărbatul trebuie transportat la spital.

”Incidentul s-a petrecut în jurul orei 7.50, la scurt timp după ce colegul a intrat în post. Are 43 de ani, este tatăl unui băiat în vârstă de 16 ani, un foarte bun coleg cu misiuni internaționale la activ. A fost evaluat psihologic în anul 2020, fiind declarat apt. Nu a dat nici un semn cu privire la ce avea de gând să facă“, a precizat colonel Dan Nicolae, șeful de stat major al Unității Speciale 72 Jandarmi Protecţie Instituţională “Anghel Saligny” Cernavodă, arată alephnews.ro.

Sursă foto: Pixabay

Publicat: 09 Mar. 2021, 09:24 Arhiva
Pe aceeași temă