Un celebru actor s-a sinucis, după ce și-a împușcat soția. Tragedia a avut loc la câteva zile după ce bărbatul a fost eliberat din închisoare

Publicat: 21 May. 2020, 09:25 Vedete
Un celebru actor s-a sinucis, după ce și-a împușcat soția. Tragedia a avut loc la câteva zile după ce bărbatul a fost eliberat din închisoare

La doar câteva zile după ce fusese eliberat din închisoare, unde a ajuns pentru acuzații de „viol, răpire și sodomie”, un cunoscut actor s-a sinucis. Înainte de a face acest gest, bărbatul a încercat să își să-și ucidă partenera sub ochii fetiței lor de doar 4 ani.

Hagen Mills, în vâtstă de 29 de ani, a încercat să-și omoare partenera, pe Erica Price, de 34 de ani, în locuința acesteia din Mayfield.

Se pare că Erica Price a fost împușcată de Mills în mână și în piept, dar a reușit să supraviețuiască și să cheme poliția. Ulterior, Hagen Mills s-a sinucis cu arma cu care încercase să o omoare pe mama fetiței sale de patru ani.

Fetița cuplului a asistat la incident

Atât fiica de patru ani a cuplului, cât și mama Ericăi, se aflau în casă când s-a produs incidentul șocant. Anchetatorii spun că Mills a ținut ostatice două persoane până la apariția Ericăi Price, iar în momentul în care aceasta a intrat în casă, a împușcat-o de mai multe ori. Femeia a fost dusă la spital, dar este în stare stabilă.

Cine este Hagen Mills

Actorul a devenit celebru după ce a jucat în „Baskets” (2016), în care a interpretat rolul principal (Galifianakis). El a mai apărut în serialul de comedie „Swedish Dicks”, în filmul de TV „Bonnie & Clyde: Justified”, iar ultima producție în care a jucat a fost filmul horror independent „Star Light”, care va fi lansat în august, potrivit DailyMail.

Pe 30 martie anul acesta, Mills a fost arestat sub acuzația de viol și sodomie, precum și de răpire și posesie de metamfetamine. El a fost eliberat pe 5 mai în schimbul unei cauțiuni de peste jumătate de milion de dolari.

Publicat: 21 May. 2020, 09:25 Vedete
Pe aceeași temă