Carambol pe Autostrada: 4 morti si zeci de raniti. Cum s-a intamplat totul VIDEO

Publicat: 27 Apr. 2019, 14:14 Life
Carambol pe Autostrada: 4 morti si zeci de raniti. Cum s-a intamplat totul VIDEO

Scene de groaza pe Autostrada "groazei", dupa ce 28 de masini s-au ciocnit, lasand multe victime ranite grav sau mortal.

Carambol pe Autostrada! Iadul s-a dezlantuit pe Autostrada din Colorado, atunci cand nu mai putin de 28 de masini s-au ciocnit, lasand un macel in urma.

Cel care a provocat cumplitul accident este soferul unui camion, care a reusit sa surpavietuiasca insa a ajuns dupa gratii, unde risca sa ramana pentru multi ani.

Carambol pe Autostrada!

Carambol pe Autostrada 4 morti si zeci de raniti (2)

In clipul video filamt cu elicopterul se poate vedea iadul dezlantuit pe sosea si cum masinile ard cu rapiditate, lasand un adevarat carnagiu.

Fumul negru a acoperit intreaga zona, incat pompierilor le-a fost foarte greu sa intervina si sa incerce sa salveze oamenii de acolo. Totul s-a produs in momentul in care un vehicul de mare tonaj incarcat cu cherestea a fost scapat de sub control de soferul neatent.

„Circula cu cel putin 130-140 de kilometri pe ora. Imediat ce a trecut pe sub pod a deraiat si a iscat o explozie” a spus unul din martori, vizibil afectat, conform stirileprotv.ro.

Publicat: 27 Apr. 2019, 14:14 Life
Pe aceeași temă