Silvia Dumitrescu, accident de masina in Bucuresti. Cum s-a intamplat totul

Publicat: 27 apr. 2019, 11:32 Autor: Simona News 3

Din cauza accidentului rutier in care a fost implicata, Silvia Dumitrescu a intarziat o ora la concert.

Silvia Dumitrescu, accident de masina in Bucuresti. Artista a trecut prin momente de panica in urma cu cateva zile, dupa ce a reusit sa se tamponeze cu un alt autovehicul.

Una dintre cele mai indragite artiste din Romania, care este mereu cu zambetul pe buze si raspandeste voie buna, a fost invitata sa cante la un magazin cunoscut de pe Calea Victoriei.

Silvia Dumitrescu, accident de masina in Bucuresti

Silvia Dumitrescu, accident de masina in Bucuresti

Alaturi de ea au participat si alti artisti de seama din Romania, precum Mirabela Dauer, Angela Similea, Monica Anghel si Adrian Daminescu. Insa atunci cand a venit randul Silviei sa urce pe scena, artista era de negasit.

Silvia a intarziat o ora la acest eveniment, iar organizatorii, cat si fanii, au inceput sa se ingrijoreze. Insa dupa ceva vreme artista a sosit, cerandu-si  scuze pentru ca a intarziat atat de mult, motivand ca un accident auto i-a pus piedici.

„Îmi cer mii de scuze, dar în viteza cu care am pornit spre Marius Ţeicu, am tamponat pe cineva, în trafic. Se mai întâmplă, ăsta este Bucureştiul. Am stat să completăm constatările amiabile, o întreagă bătaie de cap, chestii, socoteli…Deh, asta este viaţa de artist” a spus Silvia Dumitrescu imediat dupa ce a urcat pe scena, potrivit Wowbiz.ro.

Publicat: 27 apr. 2019, 11:32 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×