Ben Affleck a ieşit de la dezalcoolizare: „Mă lupt pentru mine şi pentru familia mea”

Publicat: 06 Oct. 2018, 13:44 News 3

Actorul, regizorul şi producătorul american Ben Affleck a ieşit de la dezalcoolizare după ce s-a internat voluntar pentru tratament în luna august, scrie Variety.

Ben Affleck a ieşit de la dezalcoolizare. „Săptămâna aceasta am încheiat patru zile de internare la centrul pentru dependenţii de alcool şi am rămas sub tratament ambulatoriu”, a scris joi Affleck pe Instagram.

După recidiva sa în lupta cu dependenţa de alcool, decizia de a se interna la dezalcoolizare a venit după intervenţia fostei sale soţii, Jennifer Garner, potrivit site-ului TMZ.

Acum, aflat în recuperare, Affleck spune că lupta nu s-a terminat.

„Lupta împotriva oricărei dependenţe este pe tot parcursul vieţii şi dificilă. Nu poţi să nu urmezi tratamentul. Este un angajament continuu”, a scris el pe Instagram.

Ben Affleck a ieşit de la dezalcoolizare

Ben Affleck a ieşit de la dezalcoolizare Mă lupt pentru mine şi pentru familia meaÎn ciuda faptului că au divorţat de peste trei ani, Garner şi cei trei copii ai cuplului au fost fotografiaţi alături de Affleck când a părăsit joi centrul.

„Sprijinul pe care l-am primit din partea familiei, colegilor înseamnă pentru mine mai mult decât pot exprima”, a mai scris el. „Mi-au oferit puterea şi sprijinul de a putea vorbi altora despre boala mea”.

Ben Affleck a ieşit de la dezalcoolizare Mă lupt pentru mine şi pentru familia mea„Mă ajută să ştiu că să nu sunt singur. Dacă ai o problemă, să primeşti ajutor este un semn de curaj, nu de slăbiciune sau ratare… Sper ca la capătul drumului să pot fi un exemplu pentru alţii care se luptă cu dependenţa”, a scris el.

Este cunoscut faptul că actorul în vârstă de 46 de ani s-a luptat mult timp cu dependenţa. Prima dată, el s-a internat la dezalcoolizare în 2001, unde a revenit 16 ani mai târziu.

Publicat: 06 Oct. 2018, 13:44 News 3
Pe aceeași temă