Încălţăminte contrafăcută de 2,8 milioane de lei, descoperită în Portul Constanţa

Publicat: 06 Oct. 2018, 12:04 Life

Aproape 4.500 de perechi de încălţăminte contrafăcute au fost descoperite într-un container sosit din China în Portul Constanţa Sud Agigea.

Marfa era destinată unei societăţi comerciale din Bucureşti, firma fiind administrată de un cetăţean chinez. Valoarea totala a marfii descoperite se ridica la suma de 2,8 milioane de lei, informeaza news.ro.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au făcut, în baza analizei de risc, controlul amănunţit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din Bucureşti.

Încălţăminte contrafăcută de 2,8 milioane de lei

În urma controlului, au fost descoperite 4.640 perechi de încălţaminte contrafăcute. Administratorul firmei căreia îi era destinată marfa este un cetăţean chinez, în vârstă de 33 de ani, cu reşedinţa în Ilfov.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 2.774.720 lei, au fost ridicate, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Publicat: 06 Oct. 2018, 12:04 Life
Pe aceeași temă