Adevărul despre starea lui George Burcea: a consumat sau nu cocaină soțul Andreei Bălan?

Publicat: 03 mart. 2020, 10:39 Autor: Andreea Voicu Vedete

Parcă viața de familie a Andreei Bălan și a lui George Burcea se destramă încet, dar sigur. Actorul a fost prins drogat la volan, iar cântăreața nu l-a mai primit în casă. Acum, singurul lucru pe care și-l dorește este să-și protejeze cele două fetițe.

Acum însă este o întrebare care stă pe buzele tuturor: a consumat sau nu cocaină George Burcea? Răspunsul este unul destul de simplu: Parchetul a venit cu un comunicat în care a spus că George Burcea a consumat această substanță.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină”, arată IPJ Ilfov.

Pare-se că înainte să îl prindă polițiștii, George Burcea ar fi avut un scandal monstru în locuință, cu Andreea Bălan.

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a cocainei, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”, au informat procurorii, scrie Playtech.

Publicat: 03 mart. 2020, 10:39 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă