Coșmarul nu se mai termină pentru Andreea Bălan! Ce sumă trebuie să plătească ca să divorțeze de George Burcea

Publicat: 02 Mar. 2020, 11:31 Vedete

Andreea Bălan a confirmat separarea de George Burcea printr-o serie de mesaje publicate pe reţelele de socializare. Gurile rele susţin faptul că divorţul dintre cei doi este inevitabil, însă artista este nevoită să treacă printr-o serie de procese dacă problemele din căsnicie nu se rezolvă.

În urma unor informaţii de ultimă oră, se pare că divorțul prin mediere a fost interzis printr-o decizie a Curții Supreme. Mai precis, magistrații Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au stabilit că desfacerea unei căsnicii este o problemă personală, în care este implicat statutul persoanei, iar acesta din urmă nu poate fi subiect de negociere. De la data la care decizia a fost publicată în Monitorul Oficial, oricine vrea să divorțeze este obligat să treacă printr-un proces, cu termene, avocați și martori.

Astfel, Andreea Bălan va avea mai puţine opţiuni, în condiţiile în care acordul de mediere nu mai poate constitui decât o probă incipientă, doar judecătorii putând lua act de decizia de divorţ.

Acest lucru va avea drept consecinţe atât costuri mai ridicate, taxa de timbru va fi de 200 de lei faţă de 20 de lei cât costa medierea, dar va dura şi mai mult timp până la finalizare.

Andreea Bălan a confirmat separarea de George Burcea

Artista a publicat, sâmbătă seară, pe Instagram o fotografie cu mesajul „Câteodată în viață îți trebuie o Inimă de fier”iar o fană a acuzat-o că nu lămurește situația așa cum ar trebui și că nu mai este la fel de transpaentă ca până acum. De asemenea, a acuzat-o că ar fi narcisistă. 

„E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?” a scris respectiva fană, într-un comentariu.

Andreea Bălan a recunoscut tot!  Andreea Bălan a răbufnit și a declarat că George Burcea este cel care nu-și mai dorește relația pe care o are cu vedeta.

„Vă rog mult să nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familie”, a scris Andreea Bălan pe o rețea socială.

Publicat: 02 Mar. 2020, 11:31 Vedete
Pe aceeași temă