E oficial: Andreea Bălan, prima declarație despre divorț: ”Este adevarat. Ella si Clara trebuie potejate”

Publicat: 28 Feb. 2020, 14:08 Vedete

Andreea Bălan, prima declarație despre divorț. Andreea Bălan confirmă divorțul de George Burcea, la doar câteva luni de la nuntă printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram. Artista le explică fanilor că informațiile apărute în presă, în ultimele zile, sunt adevărate. 

”Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere 🙏Le-am citit pe toate ❤️ Tot ce pot sa va spun, este ca, ceea ce s-a scris in presa, este adevarat. In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. 👶👧 Va imbratisez cu drag🤗, mereu a voastra AB 🌈🎼🎤”, a scris Andreea Bălan pe contul său de Instagram în urmă cu o oră.

View this post on Instagram

Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere 🙏Le-am citit pe toate ❤️ Tot ce pot sa va spun, este ca, ceea ce s-a scris in presa, este adevarat. In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. 👶👧 Va imbratisez cu drag🤗, mereu a voastra AB 🌈🎼🎤

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Aurelian Temişan, sfaturi pentru fini

Artistul a postat pe contul de Instagram o fotografie alături de soţia lui, iar în dreptul ei a scris un mesaj care pare unul adresat în mod subtil finilor. „Când clădești o relație și nu neapărat având toate „condițiile” exterioare de partea ta, e imperios necesar că, în momente mai tensionate (inevitabil să nu existe și așa ceva), să îți păstrezi calmul și să îți aduci aminte câte piedici ai întâlnit până să ajungi aici. A jigni, a țipa sau a lua decizii la nervi, e facil, dar poate fi dăunător, ba chiar poate pune capăt relației. Stați liniștiți, la noi totul e ok. 🤗😘 Uitându-mă în jur constat că e atât de prețios să îți creezi liniștea în jur… încât restul devine planul doi.”, a scris Aurelian Temişan pe contul de Instagram.

Publicat: 28 Feb. 2020, 14:08 Vedete
Pe aceeași temă