Andreea Bălan a recunoscut tot! Adevărul despre relația ei cu George Burcea

Publicat: 01 Mar. 2020, 11:48 General
Andreea Bălan a recunoscut tot! Adevărul despre relația ei cu George Burcea

Andreea Bălan a recunoscut tot! S-au scris pagini întregi în ultimele săptămâni despre divorțul Andreei Bălan de George Burcea. Părerile au fost împărțite, unii au susținut-o, alții au învinuit-o pentru această situație, dar adevărul e știut doar de ea și de (încă) soțul ei. 

Artista a publicat, sâmbătă seară, pe Instagram o fotografie cu msajul „Câteodată în viață îți trebuie o Inimă de fier”, iar o fană a acuzat-o că nu lămurește situația așa cum ar trebui și că nu mai este la fel de transpaentă ca până acum. De asemenea, a acuzat-o că ar fi narcisistă. „E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?”,  a scris respectiva fană, într-un comentariu.

Andreea Bălan a recunoscut tot!  Andreea Bălan a răbufnit și a declarat că George Burcea este cel care nu-și mai dorește relația pe care o are cu vedeta.

„Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, este mesajul transmis de Andreea Bălan.

Publicat: 01 Mar. 2020, 11:48 General
Pe aceeași temă