Madonna a infuriat lumea in finala Eurovision 2019. Gestul a fost aspru criticat VIDEO

Publicat: 20 May. 2019, 12:35 Vedete

Organizatorii israelieni au fost de-a dreptul nervosi in timpul prestatiei Madonnei.

Madonna a infuriat lumea in finala Eurovision 2019. Concertul pe care diva l-a sustinut la Tel Aviv, in finala concursului Eurovision, a declansat multe reactii negative.

Motivul a fost unul de natura politica, fiindca doi dansatori de-ai artistei, la un moment dat, au purtat steagurile Israelului si al Palestinei, ceea ce nu a fost pe placul multora.

Madonna si-a facut aparitia cu o capa neagra, avand un ochi acoperit cu un plasture atunci cand a interpretat piesa „Like a prayer”, dar si cel mai nou single, „Future”.

Se pare ca artistei i s-a recomandat sa nu cante in finala Eurovision 2019, insa aceasta i-a ignorat si a respectat intelegerea, urcand pe scena de la Tel Aviv.

Insa aducerea celor doua steaguri nu au fost niciodata aprobate de organizatori, si nici nu au fost incluse in repetitii.

Madonna a infuriat lumea in finala Eurovision 2019

Madonna a infuriat lumea in finala Eurovision 2019

„În timpul transmisiunii live, doi dintre dansatorii Madonnei au afișat pentru o scurtă perioadă de timp steagurile Israelului și Palestinei pe spatele costumației lor.

Aceste elemente nu au făcut parte din repetiția care a fost aprobată. Eurovisionul este un eveniment non-politic, iar Madonna a fost informată asupra acestui lucru”, gasim scris intr-un comunicat al organizatorilor, potrivit Digi24.

Prestatia ei nu a fost  insa apreciata, chiar s-a spus ca a fost un dezastru, insa a fost felicitata pentru ca s-a folosit de influenta concursului pentru a face o declaratie politica.

Publicat: 20 May. 2019, 12:35 Vedete
Pe aceeași temă