Rudel Obreja, implicat intr-un grav accident auto, soldat cu un mort si sase raniti

Publicat: 20 May. 2019, 09:40 Ciao.ro
Rudel Obreja, implicat intr-un grav accident auto, soldat cu un mort si sase raniti

Carambol pe A3, in care au fost implicate trei masini, rezultand multe victime in stare grava.

Rudel Obreja, implicat intr-un grav accident auto. Carambolul a avut loc duminica noaptea pe A3 Bucuresti-Ploiesti. Din nefericire, o persoana a decedat in urma impactului iar alte sase sunt ranite, printre care se afla si trei minori.

Victimele au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale de urgenta. Intr-una din masini se afla Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box.

Rudel Obreja, implicat intr-un grav accident auto

Rudel Obreja, implicat intr-un grav accident auto

Carambolul s-a produs dupa ce un sofer care circula cu viteza neregulamentara a pierdut controlul volanului si a intrat in parapetul de pe marginea soselei.

Insa totul a luta o alta intorsatura dupa ce au coborat cei aflati la bord, cand o femeia a intrat in masinile deja oprite si a provocat carambolul. Printre oamenii de fata era si Rudel Obreja, care a privit inspaimantat tot.

„Ne întorceam de la munte cu familia şi la un moment dat era un accident, era fum, maşini oprite. Evident am redus viteza, în spatele meu a venit Opelul cu destulă viteză. M-a lovit pe mine destul de violent în spate, s-a răsturnat şi a lovit şi maşina care a fost iniţial cauza carambolului.

Din care maşina ieşiseră şase persoane, printre care şi o femeie”, a spus Rudel Obreja, fost presedinte al Federatiei Romane de Box, conform stirileprotv.ro.

Din nefericire, femeia care reusise sa fie salvata din primul accident a fost lovita si din al doilea impact, care i-a fost fatal. In autoturism erau si trei copii, care acum sunt raniti, in stare grava.

Rudel Obreja se afla in masina cu sotia si cei doi copii, insa au scapat ca prin urechile acului: „Toţi dormeau. Slavă Domnului că dormeau cu centuri, că aşa e regulamentar. Pentru că impactul a fost destul de violent. N-a pus deloc piciorul pe frână”, a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

Publicat: 20 May. 2019, 09:40 Ciao.ro
Pe aceeași temă