Ce studii are Andreea Mantea. Bruneta a avut note mici la BAC. Ce rusine!

Publicat: 19 May. 2019, 17:04 Vedete

Bruneta a ajuns prezentatoare tv, dar inceputurile ei au fost de asistenta. S-a facut remarcata drept vecina lui Razvan si Dani in cadrul matinalului TV.

Ce studii are Andreea Mantea desi lucreaza in televiziune. Vedeta nu a facut jurnalismul, daca asta credeati. Nu. A fost o tanara normala cu note acceptabile la invatat. Aceasta a devenit celebra dupa ce a participat la concursul Miss Playboy. Apoi a pozat pentru Fata de la pagina 5, in Libertatea.

„La vremea aceea, abia dacă aveam 19 ani. Încă nu deschisesem ochii, nu ştiam cât de obtuză şi de rea poate să fie lumea, nu ştiam că percepţia cu care te alegi ulterior este: „Ai pozat în Playboy, eşti o târfă”. Eu am fost aleasă dintre 500 de fete şi m-am simţit foarte flatată.

Îmi pare rău că de atunci, dintr-o prostie a tinereţii, m-am căptuşit cu un război surd, pe care-l duc zi de zi. Pentru că zi de zi trebuie să mă lupt să demonstrez că nu sunt o femeie uşoară, ci o femeie tânără, dornică să înveţe, dornică să-şi croiască un drum solid în viaţă, prin forţe proprii”, scrie VIVA!

Ce note a luat Mantea la BAC

Andreea Mantea s-a facut remarcata prin frumusete, nu studii. Aceasta a terminat liceul Sfântul Pantelimon si a avut media 7.40 la BAC. Cea mai mică notă a fost la limba română, proba orală, 5.50. La scris a luat 8.30, 9.60 la educație fizică, 8 la limba engleza, la sociologie, 5.70, iar la geografie, 7.85.

Andreea Mantea a absolvit Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale. Cu toate astea, a ajuns prezentatoare tv. Inceputurile au fost grele pentru ea. Provine dintr-o familie in care tot membri munceau pentru a se intretine.

Ce studii are Andreea Mantea

Primul ei job a fost de picolita, cand a terminat clasa a 9a. „După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă de servit la masă, mi-am zis că asta vreau să fac. Tocmai începea anul școlar, așa că am renunțat la postul de la restaurant și-am rămas numai cu slujba de model”, mărturisea Andreea în urmă cu câţiva ani. Puterea Dragostei. Andreea Mantea a ‘linsat’ concurentii! Ce pedepse a aplicat: ‘Trebuie sa fie o lectie!’ VIDEO

Andreea Mantea, de la picolita la diva sexy

„După ce am intrat pe făgaşul castingurilor, am descoperit o lume nouă, fascinantă: cunoşteam oameni interesanţi, de la care, când am început să apar în reclame şi videoclipuri, am prins ce şi cum înseamnă să fii regizor. Când a fost vorba să dau la facultate, am vrut să-mi depun dosarul la UNATC, la actorie. Numai că tata nici n-a vrut s-audă de aşa ceva. Mi-a zis că nu vrea să „crească” o muritoare de foame. Ne-am certat îndelung pe tema asta şi, într-un final, ca să-i fac pe plac, am dat la Relaţii Financiar Bancare Interne şi Internaţionale”, a marturisit Andreea Mantea. A sarit de la etaj! Andreea Mantea, in stare de soc cand a vazut asta. Bruneta a avut o criza de nervi

Publicat: 19 May. 2019, 17:04 Vedete
Pe aceeași temă