Puterea Dragostei. Andreea Mantea a ‘linsat’ concurentii! Ce pedepse a aplicat: ‘Trebuie sa fie o lectie!’ VIDEO

Publicat: 26 mart. 2019, 16:16 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Saptamana aceasta, concurentii din casa Puterea Dragostei si-au facut de cap. Nu toti, dar o mica parte din cei aflati in Turcia au plecat in club.

Puterea Dragostei. Andreea Mantea a ‘linsat’ concurentii care au iesit in club. Se pare ca in casa emisiunii din Turcia se lasa cu scandal. Jumatate din concurenti au fost in club, in timp ce cealalta jumatate a ramas acasa. Acestia au respectat regulile emisiunii de tip reality show.

Andreea Mantea s-a enervat groaznic pe cei care au iesit in club. Ricardo, Raluca, Simina, Lavinia, Alex Zănoagă, Mary, Bianca și Alexandru sunt vinovatii. Au fost scosi in fata, ca la scoala, si Andreea Mantea le-a tinut morala. Bruneta si-a iesit din fire si a tipat la ei.

Puterea Dragostei. Andreea Mantea a ‘linsat’ concurentii

Concurentii care au iesit in club nu au cerut voie si nu au anuntat. A fost decizia luata de toti, in grup. Producatorii emisiunii sustin ca tinerii pot face ce vor, dar trebuie sa anunte obligatoriu. Cum toti sunt in Turcia pe raspunderea Kanal D, producatorii au intrat in panica.

Furioasa, Andreea Mantea a vrut sa ii descalifice pe toti si sa ii trimita acasa. Le-a spus in fata ca ea, dupa ce a aflat ca au iesit in club, a cautat fete si baieti noi pe care sa ii bage in casa Puterea Dragostei.

Puterea Dragostei. Andreea Mantea a tipat la vinovati

  • „Nu meritați șansa asta, vă spun sincer că nu o meritați. Nu meritați să fiți aici, nu meritați să trăiți așa ceva, v-am spus încă de la început. Rușine, nu meritați șansa asta. Îmi pare rău, vor fi luate niște decizii, nu știu care vor fi, o să vi le comunic în curând. Să vă fie rușine, jur că m-ați dezamăgit”, a tipat Andreea Mantea la Kanal D.
  • „Ești liderul casei, ai fost favoritul săptămânii trecute, ai atâția susținători, atâția oameni pe care tu îi dezamăgești acum. Oameni buni, fata asta nu dă doi bani pe regulamentul nostru! De ce ai acceptat să te întâlnești cu Ricardo în afara competiției?”, i-a spus Andreea Mantea Ralucai.
  • „Pentru că îl iubesc”, a fost răspunsul Ralucăi.
  • „Duceți-vă afară și trăiți-vă iubirea afară! (…) Ieșiți afară, că în două zile relația voastră o să fie praf. Vor veni încă două ca Roxana și gata. Pe ce limbă să vă spun?”, a mai spus Andreea Mantea.
  • „Daca mai iesiti sa va vedeti fata cu baiat, in afara acestei competitii, veti fi descalificati. Nici macar sa nu mai aveti curaj sa veniti aici, sa intrati in emisiune. Nu mai intrati! Imi veti da telefoanele voastre pentru 24 de ore”, a fost pedeapsa aspra a Andreei Mantea.

In plus, cei care au fost in club nu au mai putut participa la sansa de a castiga cei 1.500 de euro pe saptamana. In plus, tot ei vor fi cei care pot fi eliminati. Cei care nu au iesit in club, nu pot fi eliminati.

Publicat: 26 mart. 2019, 16:16 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă