Puterea Dragostei. Hamude, indragostit de Andreea Mantea? Ce spune despre ea

Publicat: 18 mart. 2019, 16:19 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Este singurul concurent din casa iubirii din Turcia care, pana in prezent, nu a format un cuplu cu nici una din fetele care se afla in vila Puterea Dragostei.

Puterea Dragostei. Hamude e indragostit de Andreea Mantea! Tanarul a intrat in competitie in urma cu cateva saptamani. Se declarase fascinat de concurenta Bianca. Toata lumea se astepta ca cei doi sa infiripe o relatie. Dar Hamude a marturisit ca e dezamagit de comportamentul Biancai din afara casei.

Cu toate ca este incurajat de spectatori sa se cupleze cu o alta fata din casa, Hamude se gandeste la Andreea Mantea. Fosta prezentatoare a emisiunii WOWbiz se afla in Turcia de cateva luni, alaturi de fiul ei, David. Puterea dragostei. Declaratii de amor incredibile. Cine ii face ochi dulci lui Andy

Puterea Dragostei. Hamude, indragostit de Andreea Mantea?


In ultimul clip live pe care Hamude l-a facut pe internet, tanarul a dezvaluit ca o place pe Andreea Mantea. Prietenii si fanii lui din mediul online l-au incurajat sa se combine cu ea.

”Hamude, mai bine ți-ar sta cu Mantea”, îi dă mesaj unul dintre fanii lui. Iar reacția lui Hamude vine imediat: ”Hm! Nu e rău”, spune el afișând și un zâmbet. Puterea Dragostei. Roxana, pipaita in zona intima de un concurent. Imaginile fac senzatie in mediul online

Hamude a cerut-o de sotie pe Elena Basescu

Tanarul a fost pasionat de mult de femei celebre din Romania. Pe vremea in care era stripper, Hamude a cerut-o de sotie pe Elena Basescu. Cu toate ca nu o stia personal, i-a lansat cererea prin intermediul presei. Puterea Dragostei. Andreea Mantea, umilita de spectatori!

Hamude Dawoud, este de origine musulmană, mama lui fiind româncă, iar tatăl iordanian. Hamude se prezintă a fi dansator și sportiv, informeaza wowbiz.ro.

Publicat: 18 mart. 2019, 16:19 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă