Puterea dragostei. Declaratii de amor incredibile. Cine ii face ochi dulci lui Andy

Publicat: 16 mart. 2019, 17:11 Autor: Simona Vedete

Se pare ca Andy si-a facut o noua admiratoare, si nu orice, ci o blonda focoasa.

Puterea dragostei. Este vorba despre Raluca Marina, cunoscut in show-ul „Puterea dragostei” precum Plusica. Insa la inceput, Raluca a inchegat o relatie cu Daniel. „Este omul de care m-am indragostit! Nu m-a interesat nimeni altcineva pana la el” a spus aceasta pentru WOWbiz.

Insa focul iubirii s-a stins repede, iar vina a purtat-o Daniel, el fiind cel care a cauzat despartirea, din cauza ca nu se mai simtea ok alaturi de Raluca.

Puterea dragostei. Declaratii de amor incredibile

Puterea dragostei. Declaratii de amor incredibile

Daniel a spus ca isi doreste o altfel de femeie in viata sa, nu asa copila precum Raluca. Insa trecand de acest aspect, cei doi au reusit sa pastreze o relatie de prietenie.

Insa se pare ca focoasa blonda a pus ochii pe un alt concurent, si anume Andy. Plusica a dat o declaratie despre Andy, spunand ca „Este dulce! Apreciez frumusetea lui, mereu cand il vedeam in casa, mi-au placut ochii lui”, potrivit sursei citate.

Insa nici Andy nu s-a lasat mai prejos, si a avut numai cuvinte de lauda la adresa Ralucai: „Imi place de tine ca ai progresat, ca te-ai dus la sala, exact ce ne-ai spus noua baietilor! Foarte frumos, respectele mele! Acum esti brazilianca asa cum trebuie, stilul ala mai voluptos, exact asa cum trebuie! Stii cum esti tu ca femeie?! Sa ai pe ce sa pui mana”.

Publicat: 16 mart. 2019, 17:11 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă