Gigel Frone s-a intors la „Romanii au talent” si a facut show. Juriul a fost extaziat VIDEO

Publicat: 16 mart. 2019, 16:17 Autor: Simona Vedete

Gigel Frone, in varsta de 50 de ani, a revenit pe scena "Romanii au talent" si a incantat oamenii.

Gigel Frone s-a intors la „Romanii au talent”. Prima oara a ajuns in acest show in 2012, iar de atunci toate atentia a fost pusa asupra sa, devenind o adevarata vedeta in Romania.

Juratii au fost fericiti si extaziati pentru ca au avut ocazia sa-l revada pe chitaristul Gigel Frone din nou pe scena talentelor, si i-au adresat numai cuvinte de lauda.

Gigel Frone s-a intors la „Romanii au talent”

Gigel Frone s-a intors la

„Gigel Frone mi se pare că este deasupra competiţiei. El poate fi, dacă vrei, magnetofon, casetofon, aparat de radio, pick-up, Gigel Frone este tonomatul reinventat. Singura lui problemă e că nu are buton de oprit, are doar buton de play. Gigel Frone este de neoprit.

Ştii ce îmi place mie cel mai mult la Gigel Frone? El reinventează limbile pământului. Am ascultat cu mare atenţie, iar cântecele greceşti le ştiu în varianta originală, el are alte variante, cred că şi grecii ar fi surprinşi dacă le-ar auzi” a spus Andi Moisescu, potrivit Adevarul.

Gigel Frone a impresionat intreaga tara in 2012 cand a aparut pe scena talentelor si a marturisit ca a invatat sa cante singur la chitara, in timp ce asculta diferite melodii la radio.

Publicat: 16 mart. 2019, 16:17 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă