Alerta ANM! Iarna se intoarce si pune stapanire pe mai multe judete

Publicat: 16 Mar. 2019, 11:29 News 4
Alerta ANM! Iarna se intoarce si pune stapanire pe mai multe judete

Avertizare de cod galben pana duminica dimineata in zonele de munte.

Alerta ANM! Iarna se intoarce. ANM a emis o avertizare de cod galben de vant puternic si ninsori in zonele de munte cu altitudinea mai mare de 1500 metri, pana duminica dimineata inclusiv.

Vantul va sufla tare, cu viteze de peste 80 – 90 km pe ora, insa la munte se vor depasi 100 – 120 km pe ora, unde va ninge viscolit iar zapada se va asterne intr-un strat gros, potrivit ANM.

Alerta ANM! Iarna se intoarce

Alerta ANM! Iarna se intoarce

Alerta ANM! Iarna se intoarce. Satu Mare, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Mureş, Harghita, Neamţ, Bacău, Vrancea, Buzău, Covasna, Prahova, Braşov, Dâmboviţa, Argeş, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Alba, Hunedoara, Mehedinţi, Covasna, Timiş, Arad, Bihor, Sălaj şi Cluj sunt judetele aflate atentionare de cod galben, potrivit evz.ro.

Nici in Targu-Jiu situatia nu este prea roz, pentru ca au fost chemati drumarii pentru a indeparta zapada depusa pe Drumul National 67 C, la iesirea din statiunea Ranca, fiind necesare doua utilaje.

Conform reprezentantilor Sectiei Drumurilor Nationale Gorj, la iesirea din statiunea Ranca alte doua autofreze sunt pregatite pentru a fi scoase pe teren in cazul in care va fi necesar.

„La ieșire, spre Transalpina, este mai mult viscol, zăpada este adusă de pe munte, este și o ninsoare slăbuță, de azi-noapte a început, dar momentan nu ne ridică probleme de trafic sau de blocaj. Are 1-2 centimetri stratul de zăpadă viscolită.

Nu sunt probleme pe carosabil, se circulă, sunt utilaje în zonă. Sunt și două autofreze, în cazul în care va fi nevoie vor intra și acestea”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristi Tudor, reprezentant al SDN Targu-Jiu.

Publicat: 16 Mar. 2019, 11:29 News 4
Pe aceeași temă