Nou-nascut lasat sa moara intr-un musuroi de insecte! Arata in ultimul hal cand a fost gasit. Imagini VIDEO socante

Publicat: 15 mart. 2019, 17:06 Autor: madalina m. Life

Copilul abia venise pe lume, potrivit medicilor care l-au preluat. Martorii au ramas fara cuvinte cand au gasit bebelusul intr-o padure.

Nou-nascut lasat sa moara in cel mai brutal mod! Bebelusul, o fetita de doar o zi, a fost gasit din intamplare. Cei care au dat peste trupul micutei credeau initial ca a murit, pentru ca sansele sale de supravietuire erau minime.

Bebelusul era complet acoperit de muscaturi de insecte, dupa ce a fost lasat, in mod inuman, chiar pe un musuroi de furnici, dintr-o padure din Filipine. Acest episod tragic s-a petrecut cu cateva zile in urma.

Nou-nascut lasat sa moara in soarele puternic!

O femeie a fost cea care a gasit-o pe fetita nou-nascuta si a raportat incidentul autoritatilor. In mod cert, mama micutei nu si-a dorit-o pe aceasta si a vrut sa o abandoneze, sperand ca fetita ei va muri.

Asta deoarece bebelusul fusese lasat complet gol, fara haine sau vreo patura ca sa il protejeze de soarele puternic. Din acest motiv, pe langa ciupiturile provocate de insecte, micuta avea si arsuri solare pe mare parte din corp. Copilul abandonat intr-o padure din Insula Olango, in Filipine, a avut nevoie de asistenta medicilor, de urgenta. Starea sa de sanatate a fost foarte precara, dar a supravietuit.

Nou-nascut lasat sa moara intr-un musuroi de insecte

Cadrele medicale au mai descoperit ca bebelusul suferea de deshidratare. Daca ar mai fi petrecut alte cateva ore, in respectivele conditii extreme, ar fi murit. Cazul i-a lasat cu ochii in lacrimi pe locuitorii din zona. Nu si-au putut explica de ce copilul abia nascut a fost lasat in modul acesta as moara, departe de o zona locuita.

Martora care a depistat bebelusul trecea din intamplare pe acolo. Si-a dat seama ca exista ceva in tufisuri, si s-a apropiat sa vada mai bine despre ce e vorba. A inlemnit cand a dat peste fetita de doar o zi, abandonata atat de inuman. Plansetul copilului a fost cel care i-a confirmat femeii, pe nume Eliezer Rosalejos, ca inca traieste. Totodata, fetita cantarea mai putin fata de un bebelus normal, avand dimensiuni foarte mici. Ceea ce a indicat faptul ca ar fi putut veni prematur pe lume.

„Bebelusii sunt atat de pretiosi. Nu inteleg cum poate cineva sa isi lase pur si simplu copilul la mila pustiului. Oricine ar fi parintii sai, sper ca se simt vinovati ca au lasat-o asa pe micuta aceasta”, a marturisit cea care a gasit bebelusul.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 15 mart. 2019, 17:06 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă