O asistenta medicala a adoptat un bebelus grav bolnav dintr-un motiv coplesitor! De ce nu-l mai voiau parintii pe micut :( VIDEO

Publicat: 03 mart. 2019, 14:57 Autor: madalina m. News 3

Femeia a facut un gest de milioane, dupa ce s-a atasat foarte tare de micutul care abia venise pe lume.

In mod socant, parintii acestuia au decis insa ca nu il mai vor, odata ce au aflat de la medici ca nou-nascutul este grav bolnav. Asistenta medicala a adoptat un bebelus pe care l-a ingrijit la Spitalul de Pediatrie unde lucra de 32 de ani.

Aceasta este originara din Statele Unite, iar cazul dramatic s-a petrecut in Ilinois. Asistenta medicala pe nume Angela Farnan l-a adoptat pe micutul Blaze. Parintii acestuia l-au dat spre adoptie, pentru ca bebelusul s-a nascut cu o grava malformatie la nivelul inimii.

Cand avea doar trei zile de viata, bebelusul a fost operat pentru prima data, pe cord deschis. Ulterior, au mai urmat si alte interventii chirurgicale de mare risc. Din fericire, nou-nascutul a supravietuit. Angela Farnan a fost de acord sa il adopte pe micut, pentru ca niciodata nu a putut avea copii.

O asistenta medicala a adoptat un bebelus grav bolnav dintr-un motiv coplesitor

Pentru ca isi dorea foarte mult sa devina mama, asistenta medicala a adoptat un bebelus. Femeia l-a ingrijit pe Blaze, dupa ce parintii biologici nu si-au mai putut permite. Acestia si-au dat seama ca nu isi vor putea permite din punct de vedere financiar sa suporte operatiile prin care trebuia sa treaca copilul.

Insa, pentru Angela acest lucru nu a reprezentat o problema. Datorita faptului ca avea cunostintele medicale necesare, a stiut cum sa aiba grija de bebelus. Blaze a venit pe lume la sfarsitul lunii mai 2017. Cand au observat cat de dedicata este copilului, parintii au intrebat-o pe asistenta daca nu ar vrea sa-i devina mama bebelusui, in mod legal.

Nu a durat foarte mult pana cand cei doi au primit un raspuns. Oamenii nu si-au putut permite tratamentul scump, dar nici nu au vrut sa il abandoneze pe Blaze. L-au stiut pe maini bune, odata ce asistenta medicala l-a luat in grija ei, permanent.

Atat ea, cat si Rick, sotul acesteia, au fost foarte incantati de propunere. Stiau insa ca parintii biologici ai micutului au luat o decizie sfasietoare cand au renuntat la el. „Nici nu ne-am uitat unul la celalalt. Nu a trebuit nici macar sa discut cu sotul meu. Am spus da, categoric!”, a povestit asistenta din SUA.

(sursa: people.com)

Publicat: 03 mart. 2019, 14:57 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă