Un bebelus din Galati a fost aruncat la toaleta. Copilul este in stare grava

Publicat: 22 apr. 2019, 13:28 Autor: Simona Ciao.ro
Un bebelus din Galati a fost aruncat la toaleta. Copilul este in stare grava

Tragedie in Galati! Un bebelus a fost salvat in ultima clipa dupa ce a fost scos dintr-o toaleta.

In acest moment bebelusul se afla la Spitalul de Copii din Galati, fiind intubat, dupa ce a fost scos din toaleta unei case din localitatea Baleni, Galati.

Reprezentantii Directiei Generale pentru Protectia Copilului au declarat ca mama copilului, in varsta de 33 de ani, s-a dus la toaleta si a nascut bebelusul acolo. Femeia mai are 11 copii, dintre care noua sunt in grija DGPC Galati.

Duminica, dupa ce a nascut, femeia si-a abandonat copilul in toaleta iar acesta a fost gasit de un barbat care a auzit un planset in latrina din spatele casei. A sunat la 112 si in scurt timp la fata locului s-au deplasat echipaje de politie, pompieri si SMURD-ul.

Un bebelus din Galati a fost aruncat la toaleta

Un bebelus din Galati a fost aruncat la toaleta

„În după-amiaza zilei de 21 aprilie, pompierii din cadrul Punctului de lucru al ISU Galaţi din Târgu-Bujor au fost solicitaţi să intervină în localitatea Băleni. (…) Iniţial, pompierii au săpat în lateralul fosei septice, pentru că placa de beton avea 4 metri pătraţi.

Ulterior, datorită unui excavator solicitat din apropiere, s-a putut efectua o intrare în lateral, unde s-a coborât cu ajutorul scării de fereastră pentru a fi salvat la timp bebeluşul proaspăt născut”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Galati, Eugen Chirita, potrivit AGERPRES.

Mama copilului este internata la un spital din Targu Bujor, iar imediat dupa ce va fi externata va fi anchetata de politisti. Femeii i s-a deschis dosar penal.

Publicat: 22 apr. 2019, 13:28 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă