Un bebelus a fost gasit intr-o punga aruncata in parc. A fost dus de urgenta la spital pentru ingrijiri

Publicat: 06 Feb. 2019, 19:31 News 3

Bebelusul gasit in parc, infasurat intr-o punga de plastic, a fost dus de urgenta la spital.

Micuta a fost gasita in parcul East London, dupa ce a inghetat toata noaptea in parc, temperaturile fiind extrem de scazute. Fetita, numita Roman de personalul spitalului, a fost descoperita in Newham seara tarziu.

Micuta fusese nascuta de doar 30 de minute. Politia a spus ca Roman era infasurata intr-un prosop alb iar apoi bagata intr-o punga de cumparaturi si lasata pe jos in locul de joaca al copiilor. Nu s-a incercat ascunderea ei.

Un bebelus a fost gasit intr-o punga aruncata in parc

Un bebelus a fost gasit intr-o punga aruncata in parc

Un localnic a spus ca ningea destul de rau atunci cand politistii se grabeau spre locul scenei. O mama in varsta de 42 de ani, care locuieste vis-a-vis de locul de joaca, a spus: „Am vazut ambulanta si politia alergand si tinand in brate un copil infasurat intr-un prosop.

La inceput am crezut ca este vorba despre o injunghiere si am fost terifiata. Eram in casa doar cu copilul meu. Era extrem de frig afara. Ningea destul de mult. Este revoltator. Nu trebuia sa lase copilul in frig si ninsoare, putea sa-l lase pe treptele usii mele si sa sune la usa”, a spus aceasta, potrivit TheSun.

Politistii au confirmat ca micuta isi revine iar conditia ei este acum stabila. Ofiterii de politie au lansat un apel disperat pentru mai multe informatii, spunand ca sunt extrem de ingrijorati pentru bunastarea mamei fetitei, presupunand ca aceasta a nascut chiar in parc.

Publicat: 06 Feb. 2019, 19:31 News 3
Pe aceeași temă