A ajuns la spital cu o tumora care ii iesea din rect. I s-a spus ca este prea tanara pentru a avea cancer

Publicat: 06 Feb. 2019, 17:48 News 3

Dupa ce se constipa des si sangera de cate ori mergea la baie, femeia de 37 de ani s-a dus la medic.

Timp de doi ani, Beth Purvis a crezut ca are sindromul intestinului iritabil. Insa dupa ce starile s-au agravat, s-a dus de urgenta la medic. Medicii au asigurat-o ca nu este nimic grav si ca este prea tanara pentru a avea cancer.

In acest sens, i-au recomandat sa se intoarca daca daca simptomele se agraveaza. Dupa doi ani, Beth a ajuns de urgenta la spital pentru ca „ceva ii iesea din partea dorsala”.

Imediat dupa aceea, Beth a fost diagnosticata cu cancer intestinal in stadiul 4, fiind incurabil. Beth, mama a doi copii, Joseph in varsta de 10 ani si Abigail in varsta de 8 ani, este maritata cu Richard, in varsta de 47 de ani.

Aceasta a devenit un membru important al campaniei organizata de publicatia The Sun, „No time 2 lose”, cu scopul de a creste gradul de constientizare al semnelor si simptomelor bolii si sa inlature tabuurile legate de aceasta boala.

La o luna dupa vizita efectuala la medic, s-a descoperit ca are polipi pe colon. Initial s-a crezut ca are o umflatura non-cancerigena, dar dupa ce au inlaturat umflatura si au supus-o unor teste, i-au dat lui Beth vestea de care se temea – avea cancer.

„Din nefericire, dupa toate astea, toata lumea imi spunea ca sunt prea tanara pentru a avea cancer. Dar in adancul sufletului, in ciuda faptului ca lumea era optimista, am avut un presentiment urat” a spus aceasta.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Feb. 2019, 17:48 News 3
Pe aceeași temă