Mircea Badea, la un pas de atac cerebral? Ce spun medicii care l-au controlat dupa ce Emi l-a facut KO

Publicat: 06 Feb. 2019, 15:19 Vedete

In weekend, Mircea si motociclistul Emi s-au confruntat din nou in ring, intr-un mall din Capitala. Prezentatorul a fost facut KO din nou.

Mircea Badea, la un pas de atac cerebral dupa ce Tedi Emi l-a facut KO pentru a doua oara. In urma cu 5 ani, cei doi s-au mai infruntat in ring. Castigator a fost tot motociclistul, care are un CV sportiv impresionant. Practica lupte grele in ring, spre deosebire de Mircea Badea care face spagatul 🙂

In anul 2014, medicii i-au spus lui Mircea Badea ca nu are ce cauta in ring. Cu toate astea, vedeta Antena 3 a insistat. Mircea Badea l-a confruntat din nou pe Tedi Emi si a pierdut. La vremea respectiva, dupa lupta din ring, Mircea Badea a marturisit ca e in prag de ‘atac cerebral’.

”Nu mai vreau nici să mă enervez, nici să mă inflamez. Din punct de vedere medical sunt în prag de atac cerebral. Am risc sporit de atac cerebral. M-am dus la doctor, m-a măsurat la cap, cu un aparat de măsurat căpocul… În limbaj popular, dacă ar fi măsurat turaţiile creierului, presupunând că ar fi un motor, aparatul respectiv a numărat în mai mulţi ani de funcţionare, maxim 75.000 de unităţi, eu aveam peste 3 milioane. Medicul a crezut că s-a stricat aparatul, l-a recalibrat. Nu e un semn bun”, a spus Mircea Badea, citat de Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Feb. 2019, 15:19 Vedete
Pe aceeași temă