Jennifer Lawrence s-a logodit! A fost zarita purtand un urias inel cu diamant

Publicat: 06 feb. 2019, 14:25 Autor: Simona Vedete

Jennifer Lawrence a incheiat speculatiile confirmand ca este logodita cu iubitul ei, Cooke Maroney.

Zvonurile s-au intensificat atunci cand castigatoarea premiului Oscar pentru rolul din „Silver Linings Playboy” a fost zarita purtand un urias inel in timp ce se bucura de o plimbare linistita in New York alaturi de Cooke Maroney.

Jennifer, in varsta de 28 de ani, a inceput sa se vada cu Maroney in iunie 2018, iar de atunci cei doi au fost zariti mereu la toate evenimentele.

O sursa citata de Harpers Bazaar a spus la Lawrence a purtat „o piatra uriasa” la intalnirea pe care a avut la restaurantul francez Raoul’s.

„Cei doi pareau ca sarbatoresc ceva iar oamenii au inceput sa vorbeasca despre asta. Inelul se vedea destul de bine. Jennifer si Cooke stateau intr-un colt mai retras al restaurantului”, potrivit Mirror.

Jennifer Lawrence s-a logodit!

Jennifer Lawrence s-a logodit

Jennifer a fost singura timp ce ceva vreme inainte sa-l cunoasca pe Cooke. Inainte de a fi cu Maroney, Jennifer a avut o relatie cu regizorul filmului „Mother!”, Dareen Aronofsky, insa relatia lor n-a rezistat, motivul fiind diferenta de varsta dintre ei.

Chiar a glumit pentru „The Sun” in martie 2018, spunand: „Vreau sa fie clar, nu am mai facut sex de foarte mult timp. As vrea sa am o relatie, stii. Imi este greu!”

Jennifer Lawrence a mai adaugat ca a ramas in relatii bune cu Aronofsky, dar si ceilalti fosti iubiti: „De fapt, sunt prietena cu toti fostii mei”.

Publicat: 06 feb. 2019, 14:25 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă