Detalii uimitoare despre trecutul lui Alex Bodi! Cum s-a răzbunat pe o fostă iubită, după ce a fost părăsit

Publicat: 22 Jun. 2021, 11:17 Vedete

În urmă cu câteva luni, situația nu era deloc una roz între Alex Bodi și Daria Radionova, rusoaica frumoasă care l-a pus la „punct” pe cel care i-a fost iubit. Chiar în perioada în care se certau public, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu îi ceruse și inelul de logodnă înapoi.

Nu toată lumea știe faptul că Daria a trecut prin moment care a uimit-o, cu adevărat. Fosta iubită a lui Alex Bodi a fost pusă în situația în care trebuia să înapoieze inelul de logodnă pe care fostul iubit al Biancăi Drăgușanu i l-a dăruit. Atunci, și Alex Bodi a recunoscut gestul pe care l-a făcut.

”Alex Bodi mi-a cerut inelul de logodnă înapoi. Oricum nu-l mai iubesc, dar ce fel de bărbat este ăsta?”, a fost mărturisirea făcută de Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi.

”Da, este adevărat, i l-am cerut (nr. inelul) pentru că nu-l mai poartă. Viața ei este în Londra sau în Monaco, nu are nevoie de lucrurile mele, să mi le trimită și gata. Nu o recunosc pe fata asta, regret total, regret că am cunoscut-o. Văd că e altcineva acum”, zicea Alex Bodi la Antena Stars.

Ce spune Bianca Iordache despre relația cu Alex Bodi

”Lumea speculează în general, suntem în cunoaștere momentan. Nu este cazul să spunem. Dacă va fi ceva serios sau mai mult decât ieșiri în oraș, probabil vom spune. Noi ne știm de mult timp, suntem prieteni. Ne-am cunoscut prin cunoștințe comune. Nu a fost nimic organizat, pur și simplu s-a întâmplat să ajungem în seara respectivă în club și ne-am întâlnit acolo. Eu mănânc orice, depinde cu ce pofte mă trezesc. Am mâncat, am fost sătui și am mers fiecare la casa lui, să dormim. Nu îmi mai amintesc, glumesc. Fiecare la casa lui. Nu a fost o intersectare, am vorbit să ieșim la un bar în Snagov, cu aceiași prieteni. Împreună am spus să ieșim. Nu am stat să spun nimănui că urmează să fim amândoi în același loc și în general nu mă interesează părerea altora.

 

Vom trăi și vom vedea. Este un bărbat frumos, prezentabil, cu care poți să ieși pe stradă și să te simți o femeie mândră. Amândoi, cu mușchi, cu tatuaje. Nu trebuie să facă nimic, să se dea peste cap. Cum am spus, noi ne cunoaștem și lăsăm lucrurile să meargă de la sine. Dacă noi ieșim în ultimele zile cam tot timpul împreună, tu ce zici? Ei uite că eu nu vreau flori, nu vreau nimic, doar să fie el”, a declarat Bianca Iordache în cadrul emisiunii “Showbiz Report”.

sursă foto: capturi video youtube, arhivă Ciao

 

Publicat: 22 Jun. 2021, 11:17 Vedete
Pe aceeași temă