Maria Constantin a primit inelul de logodnă! ”Nu i-a impiedicat să ia totul de la zero”

Publicat: 17 Mar. 2021, 15:17 Vedete

Cântăreața Maria Constantin a primit inelul de logodnă de la bărbatul pe care îl iubește!

Maria Constantin este fericită acum, după ce și-a găsit liniștea și iubirea în brațele lui Robert Stoica. Cei doi locuiesc acum împreună, iar relația lor merge foarte bine!

Maria Constantin a fost cerută în căsătorie și a primit inelul din partea iubitului ei, Robert. După două căsnicii eșuate, Maria Constantin este fericită acum, mai ales că a reușit să își găsească liniștea în brațele iubitului ei. Acum, cântăreața se gândește și la nuntă, și la copii!

“Ea și Robert s-au mutat împreună, în urmă cu un an, și se înțeleg de minune. Însă, sunt de mai mult timp împreună. El se descurcă bine, pe plan financiar, are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș. Sunt foarte fericiți împreună.

De exemplu, de ziua ei, când a împlinit 34 de ani, el i-a făcut cadou un buchet imens de trandafiri și un inel de logodnă. Amândoi au mai fost căsătoriți, amândoi au copii din alte relații, dar asta nu i-a impiedicat să ia totul de la zero, pentru un viitor comun”, au povestit surse din anturajul Mariei Constantin pentru impact.ro.

“E mai frumos să aflați așa câte puțin. Sunt un om care vrea o familie și care își dorește mulți copii. Însă nu s-a îmbinat foarte bine cariera și familia, dar vom vedea ce o fi de acum încolo. Niciodată să nu spui niciodată. Nu m-a cerut nimeni deocamdată, vedem.

Lucrurile astea nu vreau să le discut, ci de câțiva ani vreau să rămână doar pentru mine, pentru că am înțeles că viața personală trebuie să fie păstrată. O să se afle puțin câte puțin totul. Nu vreau să o țin la distanță. Dar viața personală se desfășoară acasă, în intimitate. Cea profesională vreau să se vadă. Nu vreau să discut despre viața mea personală, pentru că nu am mai acceptat nici în emisiunile TV”, a mai spus ea.

Ce nu suportă Maria Constantin la partenerul său

Maria Constantin a mărturisit că, într-o relație nu suportă ca un bărbat să o mintă și asta pentru că a trecut prin aceste sentimente de multe ori, iar acele momente nu i-au făcut deloc bine.

„Ideea este că am învățat că trebuie sa îmi țin puțin viața personală mai privată. Nu suport la un bărbat să mă mintă! Și dacă ar fi o chestie mult mai gravă, aș prefera sinceritatea și nu să mă mintă. Este cel mai urât lucru posibil care ți se poate întâmpla. Am fost mințită de multe ori”, a declarat Maria Constantin potrivit spynews.ro.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 17 Mar. 2021, 15:17 Vedete
Pe aceeași temă