Maria Constantin, dezvăluiri șocante despre căsnicia cu Marcel Toader: ”Nu mai contam, eu nu mai existam”

Publicat: 26 Feb. 2021, 10:42 Vedete

Maria Constantin este una dintre artistele apreciate de la noi din țară! Dacă pe plan profesional cariera sa este în plină ascensiune, pe plan sentimental se pare că artsita nu a avut atât de mult noroc. Relația pe care a avut-o cu Marcel Toader a fost una controversată, mai ales finalul căsniciei lor care s-a transformat într-un adevărat scandal.

În cadrul unui interviu, celebra cântăreață a făcut dezvăluiri despre momentele dificile prin care a trecut din cauza fostului său partener. Maria Constantin povestește faptul că și-ar dori ca anumite lucruri să le uite.

„În momentele respective mi-am dorit să nu am televizor în casă, să nu aud în stânga în dreapta, toată lumea mă suna de tot ce se discuta. A fost foarte dur că s-a lovit în familia mea, în copilul meu și s-a degradat foarte mult. Într-o noapte mama m-a sunat și plângea, eu încercam să fiu tare și îmi doream ca a doua zi să nu mai mai trezesc și am considerat că într-adevăr am o problemă și trebuie să apelez la oamenii de specialitate”a declarat Maria Constantin.

Mai mult decât atât, artista a recunoscut faptul că Marcel Toader ar fi agresat-o și înșelat-o de mai multe ori. Deși a avut parte și de momente frumoase alături de regretatul afacerist, la un moment dat căsnicia sa, s-a transformat într-un coșmar.

„Da, a fost (n.red. agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec, am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm.

Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros, atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ar fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am consierat că decât să fiu în plus…mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine”a mai spus Maria Constantin, într-o emisiune televizată.

Ce nu suportă Maria Constantin la partenerul său

Maria Constantin a mărturisit că, într-o relație nu suportă ca un bărbat să o mintă și asta pentru că a trecut prin aceste sentimente de multe ori, iar acele momente nu i-au făcut deloc bine.

„Ideea este că am învățat că trebuie sa îmi țin puțin viața personală mai privată. Nu suport la un bărbat să mă mintă! Și dacă ar fi o chestie mult mai gravă, aș prefera sinceritatea și nu să mă mintă. Este cel mai urât lucru posibil care ți se poate întâmpla. Am fost mințită de multe ori”, a declarat Maria Constantin potrivit spynews.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 26 Feb. 2021, 10:42 Vedete
Pe aceeași temă