Maria Constantin, despre dieta drastică pe care o ține: „Organismul meu a intrat într-un fel de sevraj”

Publicat: 11 iul. 2024, 11:00 Autor: Denisa Iordache Vedete

Maria Constantin a luat o decizie importantă pentru a-și recăpăta încrederea în sine. Artista de muzică populară a început o dietă strictă pentru a slăbi și a arăta impecabil în această vară. Iată ce a spus artista!

Maria Constantin a încercat de-a lungul timpului multe diete care nu au dat rezultate. Prin urmare, artista s-a decis să înceapă o dietă drastică care să îi ofere silueta mult dorită.

Ce dieta drastică ține Maria Constantin

Maria Constantin a povestit cum decurge noua dietă și în ce fel îi reacționează organismul. Artista spune că a avut multe momente în care a vrut să renunțe pentru că simțea că nu mai poate.

„Este un program de 15 zile şi mai am încă 8, în care trebuie să mă mențin. Este foarte strict, în primele două zile doar lichide, trebuie să beau foarte multă apă, minim 3 litri pe zi. Nu am voie ulei, nu am voie multe lucruri adăugate, doar salată verde simplă, carne albă slabă sau vită.
Nu am voie cafea, ceea ce a fost foarte greu pentru mine, deoarece am avut eveniment, cu obiceiuri, cu absolut tot şi a trebuit să stau până la 5 dimineața. Am consumat doar apă, a fost foarte greu. Nu e deloc simplu, e de preferat să fii acasă şi să nu ai prea multe activități pe perioada detoxificării. E un întreg proces și la început mi s-a părut cumplit, pentru că organismul nu mai avea zahăr, cafea. Organismul meu a intrat într-un fel de sevraj. Am avut multe zile în care am spus că vreau să renunț, că nu mai pot. Dar ambiția este mult mai mare, cred că mi-ar fi trebuit nişte şedințe de yoga, să mă liniștesc”, a mai adăugat aceasta pentru sursa citată.

Nici o dietă nu a dat rezultate

Frumoasa blondină s-a luptat în trecut cu kilogramele în plus și nu a reușit să câștige lupta. Artista spune că e important să faci o detoxificare, indiferent dacă te confrunți cu greutate în plus sau nu.

„Este foarte bine ca noi să mai facem câte o detoxificare din când în când, eu luasem şi câteva kilograme în plus. Probabil din cauza dereglărilor şi din cauza faptului că nu dorm nopțile. Mai sunt şi probleme cu ficatul, care este foarte încărcat, probabil din cauza oboselii. Indiferent de ce dietă am ținut, nu am reuşit deloc să dau jos câteva kilograme.
Am făcut o postare pe TikTok, unde am întâlnit mulți oameni drăguți care mi-au dat tot felul de variante. Însă eu am ales-o pe cea mai bună. Este o fată de la Cluj, nutriționist, care s-a oferit să mă ajute în procesul acesta de detoxificare. Astăzi este a şaptea zi, am dat deja câteva kilograme jos şi mă simt super ok”, a declarat artista pentru Spynews.

Maria Constantin: „Nu mă simțeam bine în pielea mea

„Important este să ne simțim bine în pielea noastră, iar eu nu mă simțeam bine în pielea mea. Pe lângă asta este şi foarte sănătos. Aveam nevoie de lucrurile acestea pentru că nu am mai făcut o detoxificare până acum. Corpul meu avea nevoie de un restart.”, a mai spus artista.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 11 iul. 2024, 11:00 Autor: Denisa Iordache Vedete
Pe aceeași temă
×