Ce spune Maria Constantin despre fostul său soț, Marcel Toader: ”Eu nu i-am dorit moartea, oricât de mult rău mi-a făcut omul ăsta”

Publicat: 23 Mar. 2021, 09:55 Vedete
Ce spune Maria Constantin despre fostul său soț, Marcel Toader: ”Eu nu i-am dorit moartea, oricât de mult rău mi-a făcut omul ăsta”

Maria Constantin a fost căsătorită cu Marcel Toader, iar despărțirea dintre cei doi nu s-a produs tocmai pe cale amiabilă. Recent, cântăreața de muzică populară a făcut declarații nașteptate despre fostul ei soț, după ce fiul afaceristului i-a cerut să nu îi mai pronunțe numele tatălui său.

Maria Constantin și Marcel Toader au format un cuplu extrem de apreciat, până în momentul în care certurile au intervenit între cei doi și s-au despărțit cu scandal.

În urmă cu câteva săptămâni, într-o emisiune TV, Maria Constantin a dezvăluit faptul că Marcel Toader ar fi fost violent cu ea. Acest lucru l-a deranjat foarte tare pe fiul lui Marcel Toader, Maximilian, care i-a cerut cântăreței să nu mai vorbească despre tatăl său.

Ce spune Maria Constantin despre fostul său soț, Marcel Toader

Astfel, artista a ținut să îl liniștească pe tânăr și a explicat pentru click.ro, faptul că Maximilian nu a stat niciodată în casă cu ei și nu știe ce s-a întâmplat exact între ei.

”Tu nu ai stat cu noi în casă, ca să știi ce am trăit eu acolo! Eu nu i-am dorit moartea lui Marcel, oricât de mult rău mi-a făcut omul ăsta. Nu am spus la acea vreme de agresiuni și violențe pentru că nu s-ar fi rezolvat nimic. Dacă eu spuneam tot adevărul atunci la divorț, ținea scandalul trei ani, nu doar unul. Au fost infidelități și înainte să mergem la emisiunea Ferma. Dacă m-a iubit așa de mult așa cum a zis fiul lui, atunci de ce dădea mesajele alea altor femei de care știa toată lumea“, a spus artista.

În același timp, Maria Constantin a mai dezvăluit faptul că scandalul divorțului dintre ea și fostul soț, i-a adus mulți bani omului de afaceri: ”A fost un fel de hoțul strigă hoții! Toată lumea a avut de câștigat din scandalul divorțului nostru. Marcel și-a băgat sume colosale în buzunare atunci de la televiziuni și se tot văita că nu are bani”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 23 Mar. 2021, 09:55 Vedete
Pe aceeași temă