Cu ce probleme se confruntă Maria Constantin, după ce și-a pus silicoane: “Un an nu voi face copil”

Publicat: 25 Mar. 2021, 11:23 Vedete

Maria Constantin a apelat recent la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și pune silicoane. Artista este nevoită acum să respecte câteva reguli pentru ca sănătatea sa să nu fie pusă în pericol.

În urmă cu câteva săptămâni, celebra cântăreață de muzică populară a trecut printr-o intervenție estetică de mărire a bustului. Cu ocazia aniversării sale de 34 de ani, Maria Constantin și-a făcut o transformare spectaculoasă, iar acum, aceasta este nevoită să respecte interdicțiile medicilor

Cu ce probleme se confruntă Maria Constantin, după ce și-a pus silicoane

În cadrul unui interviu pentru click.ro, Maria Constantin a explicat ce nu are voie să facă în această perioadă. Se pare că, efortul fizic îi este strict interzis, dar pe lângă acest lucru, interpreta de muzică populară nu are voie să rămână însărcinată un an de zile.

“Eu nu am avut nevoie de sâni mari, ci mi-am dorit doar ridicare. După naştere, corpul trece prin anumite transformări, mai ales dacă alăptezi o perioadă îndelungată sau dacă slăbeşti sau te îngraşi brusc. Mi s-a spus clar că este posibilă această intervenţie doar cu ajutorul implantului. Miercurea trecută, adică săptămâna trecută, m-am operat, totul a durat aproape două ore, iar domnul doctor a ales un implant ergonomic. Nu am avut dureri deloc. Poate doar din cauza benzii care se pune peste sâni am avut un disconfort, în rest totul este ok, mă simt foarte bine. Nu am voie să ridic, să şofez, să fac sport. Vreo şase luni nu am voie să fac efort, să ridic, pentru ca proteza să se aşeze foarte bine”, a explicat ea.

“Un an nu voi face copil. Poate singurul inconvenient este că nu pot dormi pe burtă, ci doar pe spate şi nu prea e confortabil. Uşor, uşor încep să mă descurc singură, doar pe cap mă spală iubitul meu”, a mai spus cântăreața de muzică populară.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 Mar. 2021, 11:23 Vedete
Pe aceeași temă