Fiul lui Marcel Toader, reacție dură la adresa Mariei Constantin. Ce l-a deranjat pe tânăr: ”Mi se pare un lucru josnic”

Publicat: 03 Mar. 2021, 13:59 Vedete

Maximilian Toader a avut o reacție dură la adresa Mariei Constantin, după ce artista a făcut mai multe declarații despre tatăl său. Celebra blondină a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că regretatul afacerist ar fi agresat-o.

Relația dintre Maria Constantin și Marcel Toader s-a terminat în urmă cu mai mulți ani. La momentul respectiv între cei doi a pornit un scandal de proporții, în care amândoi au făcut declarații șocante unul despre celălalt.

La acea vreme, artista nu a vorbit despre faptul că fostul său partener ar fi agresat-o, însă a povestit despre acele violențe la doi ani de la moartea sa, lucru care l-a deranjat extrem de tare pe fiul afaceristului.

„Da, a fost (n.r agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec, am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm”, a declarat recent Maria Constantin despre relația cu Marcel Toader.

”O rog public pe această doamnă Maria Constantin să nu mai pronunțe numele Marcel Toader la televizor”

În momentul în care Maximilian a aflat despre lucrurile povestite de fosta parteneră a tatălui său a intervenit și i-a luat apărarea acestuia.

„Voi lăsa opinia publică să judece aceste declarații în momentul în care se împlinesc doi ani de la moartea tatălui meu și vine această doamnă să facă declarații. Se pare că se încurcă și în declarații. În momentul în care era într-o ceartă cu tatăl meu publică declara că nu a fost violent fizic, iar la doi ani de la moartea lui declară că a fost violent. Mi-a povestit de ce nu s-au înțeles, ce s-a întâmplat, de ce nu au mai continuat. A fost vorba de neîncredere.

Declarațiile au fost cu gura ei că el nu a fost violent fizic. Înțeleg dorința ei de a apărea și de a-și expune punctul de vedere, dar a declara anumite lucruri foarte grave despre o persoană care nu se poate apăra și este moartă de aproape doi ani mi se pare un lucru josnic.

Dacă știa acest scenariu, trebuia să îl combată atunci, nu după ce tatăl meu a murit de doi ani. O înțeleg de ce a vrut să apară, dar să nu facă declarații despre tatăl meu și vreau să o rog public pe această doamnă Maria Constantin să nu mai pronunțe numele Marcel Toader la televizor”, a spus Maximilian Toader la Antena Stars, citat de spynews.ro.

Publicat: 03 Mar. 2021, 13:59 Vedete
Pe aceeași temă