Maria Constantin, curtată de Dan Bittman. Ce s-a întâmplat între cei doi: ”Am făcut schimb de numere și la un moment dat…”

Publicat: 18 Mar. 2021, 11:22 Vedete

După primele sale apariții în lumina reflectoarelor, Maria Constantin a reușit să atragă atenția unor bărbați celebrii. Unul dintre cei care au curtat-o pe frumoasa blondină a fost chiar Dan Bittman, însă din nefericire pentru acesta, declarațiile sale nu au impresionat-o pe artistă.

De-a lungul timpului, Maria Constantin a reușit să cucerească mulți bărbați din showbiz cu frumusețea sa. Din păcate pentru aceștia, cântăreața a fost destul de selectivă în ceea ce privește bărbații din viața ei, iar cei care și-au dorit să o cucerească au fost nevoiți să ”muncească” din greu.

Recent, artista a fost prezentă în emisiunea lui Măruță de la Pro TV, acolo unde a povestit faptul că mai mulți bărbați celebrii au curtat-o. Se pare că, Dan Bittman, Cătălin Cazacu și Valentin Sanfira au fost doar trei cei care i-au făcut la un moment dat declarații…

”Eu cu Valentin Sanfira am fost colegi, dar am aflat târziu că îi plăcea de mine. Eram copii, nu s-a întâmplat absolut nimic. Cu Dan Bittman m-am întâlnit la niște evenimente, am făcut schimb de numere și la un moment dat îmi trimitea mesaje, că ”Ești o interpretă foarte bună, foarte frumoasă”.

Cu Cătălin ne-am întâlnit la un moment dat printr-o prietenă la un club și la fel „că ești foarte frumoasă’. Nu sunt eu cea mai frumoasă femeie, dar îți dai seama, că orice bărbat, dacă vede…”, a declarat Maria Constantin.

Maria Constantin a primit inelul de logodnă

Maria Constantin a fost cerută în căsătorie și a primit inelul din partea iubitului ei, Robert. După două căsnicii eșuate, Maria Constantin este fericită acum, mai ales că a reușit să își găsească liniștea în brațele iubitului ei. Acum, cântăreața se gândește și la nuntă, și la copii!

“Ea și Robert s-au mutat împreună, în urmă cu un an, și se înțeleg de minune. Însă, sunt de mai mult timp împreună. El se descurcă bine, pe plan financiar, are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș. Sunt foarte fericiți împreună.

De exemplu, de ziua ei, când a împlinit 34 de ani, el i-a făcut cadou un buchet imens de trandafiri și un inel de logodnă. Amândoi au mai fost căsătoriți, amândoi au copii din alte relații, dar asta nu i-a impiedicat să ia totul de la zero, pentru un viitor comun”, au povestit surse din anturajul Mariei Constantin pentru impact.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 18 Mar. 2021, 11:22 Vedete
Pe aceeași temă