EXCLUSIV | Maria Constantin, eliminată de la Survivor! Cum au trădat-o colegii de echipă: „Am fost foarte surprinsă pentru că discuția era să…”

Publicat: 15 ian. 2023, 18:54 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor România 2023! Cântăreața se pregătește să revină acasă.

Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor! Acțiunea a luat-o prin surprindere, asta pentru în echipa s-a discutat cu totul altceva, după cum declară ea.

Cântăreața ne-a dezvăluit discuția întregii echipe înainte de Consiliu a fost să decidă împreună persoane spre nominalizare, ce au suficient de multă expunere și public. Asta pentru a obține cu mult mai multe voturi decât Gheboasă care își dorea să plece din această emisiune.

Maria Constantin, eliminată de la Survivor: „Experiența Survivor s-a încheiat pentru mine mult prea devreme”

Maria, experiența Survivor s-a încheiat pentru tine mai devreme decât credeai. Cum te-ai simțit când ți-ai auzit numele?

Da! Experiența Survivor s-a încheiat pentru mine mult prea devreme, fiind nominalizată de către Ionuț Iftimoaie! Atunci când mi-am auzit numele, am fost foarte surprinsă. Deoarece discuția întregii echipe înainte de Consiliu a fost să decidem împreună persoane spre nominalizare, ce au suficient de multă expunere și public. Asta pentru a obține cu mult mai multe voturi decât Gheboasă care își dorea să plece din această emisiune.

A fost vreun moment în primele ore când ai simțit că e mai greu decât te așteptai?

Nu doar în primele ore, ci pe întregul meu parcurs la Survivor. Pentru mine, experiența nu a fost atât de grea și asta datorându-se faptului că eu am plecat cumva setată de acasă că va fi nu greu… ci foarte greu! Gândind asta, eram fericită și surprinsă de mine să constat că nu m-am înșelat cu privire la această competiție și că pot face față cu brio, indiferent cât de lungă ar fi fost șederea mea acolo!

„Echipa Faimoșilor este o echipă puternică și destul de închegată”

Cum ai simțit tu echipa Faimoșilor?

Echipa Faimoșilor este o echipă puternică și destul de închegată aș putea spune. Asta pentru că am și reușit să avem o conexiune destul de bună unii cu ceilalți, neexistând conflicte, ba din contră, zic eu că am fost super smart și ne-am organizat foarte repede cu tot ceea ce aveam nevoie pentru a ne ușura cumva viața acolo!

Cu cine ai fost cea mai apropiată din echipa ta?

Cu Vica sunt prietenă și pot spune că este una din prietenele mele cele mai bune (așa cum cred că toată lumea a observat). Am descoperit și ceilalți colegi ai mei și aș putea spune lucruri foarte frumoase despre fiecare în parte, dar cumva am fost pe aceeași lungime de undă cu Ștefania, Bianca, Jorge, Gheboasă, Sebi și Doc!

Ce va face Maria Constantin după ce a fost eliminată de la Survivor?

Ce urmează pentru tine acum?

Când voi ajunge acasă, cu siguranță îmi voi dori să stau puțin liniștită, cu familia mea și copilul meu, dar mai apoi va urma o perioadă cu multe surprize muzicale, cu multe evenimente și cu foarte multe pregătiri pentru nunta mea!

Sursa foto: Pro TV

Publicat: 15 ian. 2023, 18:54 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă